TRIED & TESTED: Nivea – Hairmilk Natural Shine Shampoo & Conditioner

Na de launch van de micellaire shampoos vorig jaar, ben ik onder de indruk van het haargamma van Nivea. Het enthousiasme was dan ook groot toen hun nieuwste duo op de mat viel: de Hairmilk Natural Shine shampoo en conditioner.

30734976_unknown

Hairmilk werd eerder al geïntroduceerd, onder andere in een handige ontwarrende spray tegen knopen (die ik met liefde opgemaakt heb). De formule komt nu terug in het Natural Shine duo, dat ideaal is voor mensen met dof haar. Aangezien ik dat zelf heb (hallo, ontkleuring!) is dit een ideale match.

30735008_unknown

De intens hydraterende formule met melk- en zijdeproteïnen zou elke haardos moeten laten stralen. Een belofte die bijna geen enkele shampoo waarmaakt, dus die valt met een korrel zout te nemen.

30734928_unknown.jpg

Het verdict? Het duo is mooi vormgegeven en zit in praktische flessen. De shampoo zelf is erg mooi (is dat raar?): een lichte crème met een zijdeachtige glans die even zacht aanvoelt als ‘ie eruit ziet. De conditioner is wit en niet al te stevig, maar doet wel goed zijn werk. Als je dof én fijn haar hebt zoals mij, moet je wel wat letten op de dosering. Wanneer ik één van beide iets te rijkelijk gebruik, heb ik het gevoel dat mijn haar wat zwaar aanvoelt en sneller vet wordt – en dat is niet de glans waar ik voor ga. Mits zuinig gebruik is het wél gewoon een fijn duo dat je haar op een zachte manier reinigt.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Nivea Hairmilk Natural Shine shampoo koop je voor € 3,39 (250 ml), de conditioner heb je voor € 3,39 (200 ml). Nivea is te koop bij de drogist, de meeste supermarkten en online.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

One thought on “TRIED & TESTED: Nivea – Hairmilk Natural Shine Shampoo & Conditioner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.