FRIDAY FAVOURITE: St. Ives – Apricot Scrub

Ik doe niets liever dan nieuwe producten proberen, maar soms heb je oude klassiekers nodig om op terug te vallen. Vooral op vlak van skincare zijn er een paar producten die ik keer op keer opnieuw bovenhaal wanneer mijn huid lastig doet. De Apricot Scrub van St. Ives is er daar één van.

28606464_Unknown.jpeg

Disclaimer: er zijn ook zo van die dagen waarop je een poging doet om met een nieuwe backdrop foto’s te trekken en het uiteindelijk world’s ugliest pictures worden. Sorry! Maar deze was te goed om niet te delen. De Blemish Fighting Apricot Scrub van St. Ives is namelijk mijn favoriete gezichtsscrub aller tijden.

28606496_Unknown

Het is zo’n simpel product, maar het doet het zo goed – en dat weet de rest van de wereld ook. De Apricot Scrub is – met reden – een cult product. De kleine stukjes abrikoospit zorgen voor een milde maar zeer effectieve exfoliatie, die er in combinatie met salicylzuur voor zorgt dat mijn huid zijdezacht achterblijft. I’m not even kidding.

28606576_Unknown

Niet iedereen is fan van deze scrub, maar ik vind ‘m echt heel erg goed. Ik gebruik deze ongeveer één keer per week – vaker wanneer ik het gevoel heb dat m’n huid het nodig heeft -, maar eigenlijk kan je hem zelfs dagelijks gebruiken.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Ik kocht deze voor 4,19 pond bij Boots in de U.K., maar je kan hem ook via Amazon bestellen. Mijn back-up ligt al klaar.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: St. Ives – Apricot Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.