FRIDAY FAVOURITE: St. Ives - Apricot Scrub

Ik doe niets liever dan nieuwe producten proberen, maar soms heb je oude klassiekers nodig om op terug te vallen. Vooral op vlak van skincare zijn er een paar producten die ik keer op keer opnieuw bovenhaal wanneer mijn huid lastig doet. De Apricot Scrub van St. Ives is er daar één van.

Disclaimer: er zijn ook zo van die dagen waarop je een poging doet om met een nieuwe backdrop foto’s te trekken en het uiteindelijk world’s ugliest pictures worden. Sorry! Maar deze was te goed om niet te delen. De Blemish Fighting Apricot Scrub van St. Ives is namelijk mijn favoriete gezichtsscrub aller tijden.

Het is zo’n simpel product, maar het doet het zo goed - en dat weet de rest van de wereld ook. De Apricot Scrub is - met reden - een cult product. De kleine stukjes abrikoospit zorgen voor een milde maar zeer effectieve exfoliatie, die er in combinatie met salicylzuur voor zorgt dat mijn huid zijdezacht achterblijft. I’m not even kidding.

Niet iedereen is fan van deze scrub, maar ik vind ‘m echt heel erg goed. Ik gebruik deze ongeveer één keer per week - vaker wanneer ik het gevoel heb dat m’n huid het nodig heeft -, maar eigenlijk kan je hem zelfs dagelijks gebruiken.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Ik kocht deze voor 4,19 pond bij Boots in de U.K., maar je kan hem ook via Amazon bestellen. Mijn back-up ligt al klaar.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: St. Ives - Apricot Scrub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.