2018: Here’s to…

De 365 dagen die volgen, gevuld met 100+ blogposts. • Na jaren twijfelen een beautyblog starten, goed genoeg wetende dat een beautyblog anno 2017 (’18!) al lang niets nieuw meer is. – It is, to me. • Deze blog, die mid-2017 opdook en me uit een onverwachte dip hielp. • Blijven schrijven, in alle nieuwe en uitdagende manieren die ik dit jaar mocht aanleren. • Alle feedback, likes en reacties die ik dit jaar mocht ontvangen. Hoewel de aantallen in tijden van cheaten met volgers, bots & pods niet ‘marktconform’ zijn – they mean the world to me. • Merci om er dit jaar voor mij te zijn.

Here’s to the next one.

Until next time,

Martine

One thought on “2018: Here’s to…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.