BEAUTY AWARDS 2017: #1. GlamGlow – Dreamduo

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag the grand finale: #1.

Steengoed. That’s all.

Maar om wat meer achtergrondinformatie te geven: het Dreamduo van GlamGlow is de nachtcrème die ik dit jaar het liefst smeerde. Probeerde ik regelmatig iets anders, wou ik altijd terug naar deze. De pot is opgedeeld in twee helften – het dreamserum en de dreamseal – die in combinatie echt wonderen verrichten voor mijn huid. Beiden verrijkt met een miniscule glitter (mooi!) die niet op de huid achterblijft (liefst!). De naam ‘transforming overnight treatment’ doet ‘ie alle eer aan – mijn huid voelde ’s ochtends nog nooit zo soepel, gehydrateerd en all-round tevreden. Happy to be in the skin I’m in, dankzij deze van GlamGlow.

Lees ook:

Advertenties

2 gedachten over “BEAUTY AWARDS 2017: #1. GlamGlow – Dreamduo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.