BEAUTY AWARDS 2017: #1. GlamGlow – Dreamduo

‘t Is eind december en the countdown naar het einde van het jaar is officially on. Van vrijdag 22 december tot en met zondag 31 december laat ik jullie (kort maar krachtig, pinky promise) mijn tien favoriete beautyontdekkingen van dit jaar zien. Sommige hebben jullie al eerder gezien, sommige waren – tot nu toe – een goed bewaard geheim. From me to you (ha): mijn top tien uit 2017. Vandaag the grand finale: #1.

Steengoed. That’s all.

Maar om wat meer achtergrondinformatie te geven: het Dreamduo van GlamGlow is de nachtcrème die ik dit jaar het liefst smeerde. Probeerde ik regelmatig iets anders, wou ik altijd terug naar deze. De pot is opgedeeld in twee helften – het dreamserum en de dreamseal – die in combinatie echt wonderen verrichten voor mijn huid. Beiden verrijkt met een miniscule glitter (mooi!) die niet op de huid achterblijft (liefst!). De naam ‘transforming overnight treatment’ doet ‘ie alle eer aan – mijn huid voelde ‘s ochtends nog nooit zo soepel, gehydrateerd en all-round tevreden. Happy to be in the skin I’m in, dankzij deze van GlamGlow.

Lees ook:

2 thoughts on “BEAUTY AWARDS 2017: #1. GlamGlow – Dreamduo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.