MASK MONDAY: Origins - Maskimizer

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

Beetje cheaten deze week, want deze van Origins is technisch gezien geen masker. Wat het wel is? Een product om de werking van je huidmasker te maximaliseren. Hence, de Maskimizer. A well-planted pun.

Deze ‘Optimizing Mask Primer’ zit in een blauwe flacon. Het product zelf heeft geen kleur en is gewoon doorzichtig. Net zoals je je make-up kan primen, kan dat met maskers tegenwoordig dus ook.

De sprayflacon is handig in gebruik: een paar snelle sprays is all you need. De mist zelf is fijn en doet snel z’n ding. Hou de flacon op zo’n 30 cm van je gezicht voor een prepped & primed gezichtje.

Mijn huid voelt niet per se fenomenaal anders aan wanneer ik dit product gebruik, maar ik voeg hem wel graag toe aan mijn routine. Het product is zo quick & easy dat ik het totaal geen moeite vind om even aan te brengen. And hey, if it helps!

De Maskimizer van Orgins koop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 19 (95 ml). Als je toevallig nog op zoek bent naar een goed huidmasker, deze toppers zijn tried & tested door yours truly.

Until next time,

Martine

Lees ook:

5 thoughts on “MASK MONDAY: Origins - Maskimizer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.