TRIED & TESTED: Kneipp - World of Fragrances

Herfst, dat is binnenblijven met een kaarsje aan. Wil je die kaarsen liefst zo natuurlijk mogelijk? Dan moet je eens bij Kneipp gaan kijken. Of ruiken.

Goed nieuws voor wie z’n huis graag met een hint of perfume heeft: Kneipp lanceert dit najaar hun ‘World of Fragrances‘-collectie. Die bestaat uit vier verschillende geuren, telkens verkrijgbaar in een geurkaars én in heerlijke geurstokjes.

Leuk aan Kneipp? Ze doen dingen zo natuurlijk mogelijk. Zo zijn de ‘World of Fragrances’-producten geformuleerd met natuurlijk etherische oliën die een positief effect op je stemming zouden hebben.

No. 1 van de collectie is Sandalwood Patchouli, een warme en houtachtige geur die ontspannend zou werken. No. 2 is Lavender, een klassieker die rustgevend werkt. No. 3 is Macademia-Star Anise, een bijzonder combinatie die kruidig ruikt en voor een gezellige sfeer zou zorgen. Hekkensluiter No. 4 is Vetiver-Mandarin, een frisse geur waarvan je vrolijk zou worden.

En om het geheel nog wat beter voor de natuur te maken, zorgt Kneipp voor een leuke glazen pot die je - dankzij de stappen op de papieren verpakking - nog kan hergebruiken. Slim gezien!

De kaarsen zelf zijn klassiek wit, wat ik wel leuk vind staan. Clean, rustig, maar misschien niet zo heel handig om te herkennen. Zo wil je misschien wel voor een opgewekte avond gaan en steek je perongeluk je relaxerende kaars aan. Alles om zeep.

Wie liever niet met vuur speelt, kan ook kiezen voor de geurstokjes. Opnieuw een mooie, klassieke (toegegeven: ietwat saaie) verpakking die makkelijk in je interieur opgaat. De stokjes geven enkele weken geur af, al zijn ze - volgens mijn vriend - iets te straf voor kleine ruimtes als het toilet. Maar geen kniesoor die daar op let.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De ‘World of Fragrances’-collectie van Kneipp is verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor een geurkaars betaal je € 7,9 (145 gr), de fragrance sticks kosten € 8,99 (50 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Kneipp - World of Fragrances

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.