OPGEMAAKT: maart ’18

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in maart.

droogshampoo

Surprise, surprise – here’s more of the same. Lots more, want deze maand maakte ik blijkbaar drie hele flacons van Batiste droogshampoo op. Don’t ask me how. I have no idea.

deo

De good old Original deodorant van Dove ging ook deze maand volledig op. Ik vind deze fijn, maar stoor me soms aan het fijn dat ‘ie wel op m’n adem pakt als ik hier wat meer van opdoe.

douche

Klinkt stom, maar tot nu toe had ik altijd een voorraad PR samples van douchegel, en pas kocht ik voor het eerst terug zelf een fles. Deze van Fa koos ik snel in de Delhaize omdat het één van de goedkoopste opties was en ik vond het parfum heel aangenaam. Een beetje chemisch en dus waarschijnlijk not so natural, maar hij deed goed z’n werk. De OGX 02 Gravity-defying @ Hydration Conditioner ging ook volledig op – daarover snel meer!

skincare

En dan twee producten die ik écht met pijn in het hart opmaakte. De legendarische Advanced Night Repair van Estée Lauder en de iets minder bekende Bee Radiant Age Defense Illuminating Serum van Apivita – die zéker niet mag onderdoen voor de iconische ANR. Beiden krijgen binnenkort een gedetailleerde blogpost, want dat zijn ze meer dan waard. Stay tuned!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze blogpost bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

2 gedachten over “OPGEMAAKT: maart ’18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.