OPGEMAAKT: maart ’18

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in maart.

Surprise, surprise - here’s more of the same. Lots more, want deze maand maakte ik blijkbaar drie hele flacons van Batiste droogshampoo op. Don’t ask me how. I have no idea.

De good old Original deodorant van Dove ging ook deze maand volledig op. Ik vind deze fijn, maar stoor me soms aan het fijn dat ‘ie wel op m’n adem pakt als ik hier wat meer van opdoe.

Klinkt stom, maar tot nu toe had ik altijd een voorraad PR samples van douchegel, en pas kocht ik voor het eerst terug zelf een fles. Deze van Fa koos ik snel in de Delhaize omdat het één van de goedkoopste opties was en ik vond het parfum heel aangenaam. Een beetje chemisch en dus waarschijnlijk not so natural, maar hij deed goed z’n werk. De OGX 02 Gravity-defying @ Hydration Conditioner ging ook volledig op - daarover snel meer!

En dan twee producten die ik écht met pijn in het hart opmaakte. De legendarische Advanced Night Repair van Estée Lauder en de iets minder bekende Bee Radiant Age Defense Illuminating Serum van Apivita - die zéker niet mag onderdoen voor de iconische ANR. Beiden krijgen binnenkort een gedetailleerde blogpost, want dat zijn ze meer dan waard. Stay tuned!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze blogpost bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

2 thoughts on “OPGEMAAKT: maart ’18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.