MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask Verfijnt De Poriën

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

29405600_Unknown

Het Nivea1 Minute Urban Detox Mask Verfijnt De Poriën‘ is één van de nieuwste telgen in de 1 Minute Urban Detox-familie van het budgetproof verzorgingsmerk. Naast het originele 1 Minute Urban Detox Mask heb je ook een versie die vooral op hydratatie gericht is – maar daarover binnenkort meer.

29405696_Unknown

Deze variant zou de poriën verfijnen aan de hand van zijn zelfverwarmende formule (spannend!) die verrijkt is met magnolia-extract. Het leuke aan deze lijn is dat er rekening gehouden wordt met drukke agenda’s: binnen één minuut zouden de maskers hun snelle detox al gedaan hebben. Langer laten zitten is daarom ook niét nodig.

IMG_1166

Je brengt deze transparante gel aan op een natte huid en masseert hem vervolgens eventjes in. Ik merkte een licht verwarmend effect dat best aangenaam was. Vriendlief – Chinese vrijwilliger van dienst – merkte er daarnaast weer helemaal niets van, dus het zal wat afhangen van persoon tot persoon. Het masker spoel je op iets-langer-dan-een-minuut weer af, om vervolgens met een opgepept velletje te zitten. Geen wonderproduct dat al je problemen in één minuut van de baan veegt, wél een tof maskertje voor tussendoor.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het 1 Minute Urban Detox Mask Verfijnt De Poriën van Nivea koop je voor een vriendelijk prijsje van € 6,99 bij de supermarkt of de drogist.

Benieuwd naar andere producten van Nivea? Hier vind je meer reviews.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

 

4 thoughts on “MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask Verfijnt De Poriën

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.