TRIED & TESTED: Clay And Glow – Multi-masking Set

Tijd voor beautynieuws! Het Nederlandse verzorgingsmerk Clay and Glow pakt uit met een nieuwe limited edition Multi-Masking Set – en ik mocht ‘m proberen.

463e7645-df08-48a7-8fe7-e520981a6728-1

Het product

Have you met Clay  And Glow? Het is de tweede keer dat ik een product van dit Nederlandse beautymerk uitprobeer. Hun Vitamine C-serum viel in de smaak, dus ik keek ernaar uit om hun nieuwste toevoeging aan het assortiment te testen. De nieuwe limited edition Multi-Masking set bevat twee verschillende gezichtsmaskers – en pakt daarmee verschillende huidproblemen aan.

Dat kan handig zijn, want niet elke zone van je gezicht heeft baat bij een uniforme verzorging. Zo hebben veel mensen last van een vette T-zone (waaronder yours truly), terwijl bv. de wangen eerder tekenen van droogte vertonen (again, yours truly). Ik ben geen fervente maskergebruiker meer (ik geloof dat een goede skincareroutine de basis is en dat je daarnaast niet al te veel moet ingrijpen), maar op dat vlak is deze set right up my alley.

a0c61520-3606-41c8-85b6-637e385a96d0-1

De review

Clay And Glow raadt aan om deze set zo’n 2 à 3 keer per week in je skincareroutine up te nemen. TBH: dat vind ik vrij vaak – en als je basisroutine goed zit, zou dat ook niet moeten. Zoals verder aangeraden, bracht ik de maskers in een dunne laag aan op mijn huid: het roze Detoxifying Clay Mask op mijn T-zone, het lichtgroene Avocado Moisturizing Mask op de rest van mijn gezicht en richting mijn hals. Na 10 minuutjes spoelde ik de maskers af: het hydraterende masker verdwijnt vlotjes, voor het kleimasker raad ik je aan om alles eerst goed nat te maken voor je het wegveegt om irritatie te vermijden. Het resultaat? Mijn T-zone was voor een dag of twee matter dan gewoonlijk (dat is een prestatie!), mijn wangen heerlijk zacht.

5e1e84d0-b1bc-448c-ba93-165b8cdb6601-1

P.s.: mijn roze kleimasker was (zoals je op onderstaande foto kan zien) een beetje gescheiden. Ik heb Clay And Glow hierover gecontacteerd ter controle, en zij gaven aan dat dat kan gebeuren doordat het product natuurlijke ingrediënten bevat. Schrik dus niet als dit bij jouw product het geval is: je maskertje is nog goed en kan na een korte roersessie weer zonder problemen gebruikt worden.

cd9486d4-f88d-4404-b250-d533947b6501-1

De prijs

Wil je het multimasken zelf een keertje een kans geven? Dan is deze set een goede start. Hij bevat 2 maskers van 65 gram en kost € 39,95 – ideaal om jezelf of een andere beautyfan op te trakteren! Onder andere verkrijgbaar in de webshop van Clay And Glow.

Op de hoogte blijven van de laatste reviews op himartine.com?
Volg me op Facebook of Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.