Bath & Body Works: fysieke winkel & online bestellen in Nederland & België

Goed nieuws voor alle Bath & Body Works-fans in Nederland en België: het merk is nu makkelijk online én in real life te shoppen bij ons!

Wie fan is van de heerlijke geurkaarsen en de leuke antibacteriële handgels, kunnen hun hart (of neus?) ophalen: de producten van bath & Body Works zijn sinds begin 2021 een stuk makkelijker te verkrijgen in Nederland in België.

Fysieke winkel

De Nederlanders hebben hier een streepje voor. Zij worden verwend met een echte flagship store in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschenda (bij Den Haag). Voor de Belgen onder ons: vanaf centrum Antwerpen is dat zo’n 1u30 min rijden. Zei er iemand ‘roadtrip’? De winkel opende op 18 maart z’n deuren – precies naast de nieuwe Victoria’s Secret in de Westfield Mall of the Netherlands. Beautylovers hoeven zich in het splinternieuwe shoppingcentrum alvast niét te vervelen.

Hier vind je meer info terug over de Bath & Body Works-winkel in Leidschendam.

Graag op de hoogte blijven van nieuwe posts op  himartine.com?
Dat kan via de officiële Facebookpagina of door me te volgen op mijn persoonlijke Instagram.

Webshop

Even gaan snuffelen in Leidschendam is wat mij betreft een must, maar wie z’n favoriete geuren al lang ontdekt heeft, kan die makkelijk bestellen in de online webshop van Bath & Body Works Nederland. Toen deze webwinkel eerst online ging, was alleen verzending binnen Nederland mogelijk. Gelukkig kwam daar snel verandering in, en is het nu ook mogelijk om vanuit België een bestelling te plaatsen. Wie voor meer dan € 39 bestelt – wat je makkelijk doet bij B&BW – geniet bovendien van gratis verzending. Het online assortiment is momenteel nog niet even uitgebreid als bij de Amerikaanse tegenhanger, maar hopelijk vergroot het aanbod doorheen de komende maanden.

Op de Instagrampagina van Bath & Body Works Nederland vind je de laatste info terug over verschillende acties en het assortiment.

Meer weten over mijn ervaringen met Bath & Body Works? In deze eerdere blogpost over de winkel in Nederland vertel ik er meer over.

Meer lezen over Bath & Body Works op himartine.com? Hier vind je eerdere blogposts over de producten:

Lees ook:

Until next time,

Martine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.