NEW IN BEAUTY: Bath & Body Works Nederland!

Ik blog niet vaak meer in het Nederlands, maar voor speciale gelegenheden switch ik graag even terug. Het moment waar ik en andere B&BW-lovers al (té) lang op zitten te wachten is ein-de-lijk hier: Bath & Body Works is makkelijk te verkrijgen in Nederland!

Nederlanders (& Belgen) die eerder van de leukste handgels van de wereld én de beste 3-wick scented candles wouden genieten, hadden drie keuzes. Ze konden 1) naar de US vliegen en hopen dat de douane niet raar opkeek bij een koffer met 22 kaarsen (been there), 2) naar Italië of Polen rijden voor de dichtstbijzijnde Bath & Body Works-winkel of 3) online hun ding zoeken en woekerprijzen betalen voor producten die al dan niet legit van Bath & Body Works waren.

Niet top, dus.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Ik op dag 1 van onze reis naar L.A. – pre-blog tijdperk, zelfs! Stocking up.

Maar better times are coming: binnenkort opent Bath & Body Works de eerste flagship store in Nederland. Waar die zal komen? In de Westfield Mall of the Netherlands (love Westfield malls in de U.K. dus zeer benieuwd, hierzo) in Leidschendam, bij Den Haag. Daar stoten we momenteel op het eerste probleempje: volgens de laatste update zal dat winkelcentrum pas op 18 maart de deuren openen. We zullen dus nog even geduld moeten hebben – en als je net zoals mij al jaren zit te wachten, is dat lastig. 

Update: de winkel opent, zoals gepland, op 18 maart de deuren!

Maar niet getreurd: er komt ook een Nederlandse webshopen die staat gewoon al live! Online je favoriete producten bestellen is dus al mogelijk. Persoonlijk vind ik het aanbod momenteel nog beperkt – zeker in vergelijking met de Amerikaanse webshop – maar ik hoop dat daar binnenkort verbetering in komt. Daarnaast hoop ik ook dat de Nederlandse markt enkele van de goede promoacties van de US zal overnemen – denk daarbij bijvoorbeeld aan de 1+1 gratis op de 3-wick kaarsen. Waar die in Amerika 24,90 USD kosten, betaal je hier € 27,90 voor de  ‘XL Luxe Geurkaarsen’ en ben je in verhouding dus wat duurder uit. Niets dat een goede promo niet kan fixen, maar wel iets om rekening mee te houden.

De meest recente grote haul was in NYC in 2017. Bedankt, Alex, om alles mee te dragen.

Nog een belangrijke opmerking: bestellen vanuit de Nederlandse webshop is momenteel alleen mogelijk in Nederland. Aangezien ik zelf Nederlandse roots heb, kan ik via omwegen wel een bestelling plaatsen. Woon je in België en heb je geen Nederlandse connecties, dan kan je momenteel niet bestellen. Idealiter zou die optie in de toekomst nog toegevoegd worden – of zou er, nóg beter, ook een Belgische flagship komen. A girl can dream. Wie online bestelt, zou zijn pakje binnen de 4 werkdagen moeten ontvangen. Verzendingskosten zijn € 3,95, behalve als je voor meer dan € 39 bestelt – dan is de verzending gratis!

Update: bestellen vanuit België is nu ook mogelijk!

Ik word vaak gevraagd naar kaarsentips (#kaarsfluencer over here haha) maar bij Bath & Body Works vind ik de kaarsen echt ‘try before you buy‘ – de geuren zijn best sterk, en niet iedereen houdt van hetzelfde type parfum. Als je nog niet zo vertrouwd bent met de geuren van het merk, zou ik je daarom aanraden om de fysieke winkel in Nederland te bezoeken wanneer hij opent én wanneer het coronagewijs weer mag.

Graag al inspiratie opdoen? In deze posts schreef ik al eerder over Bath & Body Works:

Lees ook:

Until next time,

Martine

 

2 thoughts on “NEW IN BEAUTY: Bath & Body Works Nederland!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.