BEAUTY TALK – CHRISTMAS EDITION: Charlotte De Loose

De juiste kerstcadeaus shoppen is voor niemand een evidentie. Zeker niet wanneer je voor een beautylover shopt die hoogstwaarschijnlijk 1) alles al heeft of 2) zéér specifiek is over wat ‘ie wel of niet leuk vindt. Om je daarmee te helpen, vroeg ik de leukste beautykenners van Vlaanderen om hun verlanglijstjestips.

Have you met Charlotte? If not, snel even deze Beauty Talk lezen. Als beautyredactrice weet ze vakkundig het kaf van het koren te scheiden – én de leukste beautycadeaus uit te kiezen. Wat ze zelf graag onder de kerstboom legt én vindt, lees je hier.

Merci, Charlotte!

Welk beautyproduct staat er op je verlanglijstje voor Kerstmis?
“Ik wil al heel lang de producten van Drunk Elephant uittesten, maar de prijs houdt me iedere keer tegen. Ik ben vooral heel benieuwd naar het T.L.C. Framboos Serum, dat is intussen een iconisch product geworden. Het is een nachtserum dat een mix van verschillende zuren bevat. Het zou je een egalere huid en gezonde glow moeten geven. Klinkt goed, toch?”

Wat is het beautyproduct dat je iedereen zou willen geven?

“Het is geen luxueus of supersexy product, maar als er iets is dat iedereen tijdens de winter in huis zou moeten hebben is de Toleriane Ultra 8 Spray van La Roche-Posay. Hij is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Voor mij is het een soort alleskunner die ik altijd op zak wil hebben. Het is een hydraterende spray (voelt als water maar hydrateert als een crème) die ook intens kalmeert. Als je tijdens de winter dus vaak last hebt van droge plekjes of roodheid: this is your guy. En hij werkt ook prima als setting spray of om je make-up op te frissen doorheen de dag.”

Vind Charlotte via @charlotte.deloose.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Alle beelden via Charlotte De Loose.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.