BEAUTY TALK: Yentl Keuppens

Van smeren kan je leren, maar van met mede-beautygezinden te praten, word je vaak nog veel wijzer. De do’s & don’ts, inside tricks én de producten die je absoluut niet mag missen, leer je van de beauty enthusiasts van de industry.

Aan wie een beetje actief is op Instagram, hoef ik Yentl Keuppens waarschijnlijk niet meer voor te stellen. De 27-jarige schone werd bekend dankzij haar deelname aan ‘Pink Ambition‘ en verdween daarna niet meer van je scherm. Yentl lanceerde al verschillende kledingcollecties en boeken, en post daarnaast dagelijks op haar Instagram, waar ze haar liefde voor all things lifestyle deelt – van deco tot mode én beauty.

Merci, Yentl.

Wat is het eerste make-upproduct dat je ooit zelf kocht?

“Het Terre Indienne Teint Bronzé poeder van Maybelline. Het was mijn mama haar productje en ik was er zo jaloers op.”

Waar kijk je naar om een selectie te maken in de producten die je binnenkrijgt?

“Ik ben voor veel ingrediënten allergisch. Daarom test ik alles eerst op mijn arm. Daarna kijk ik of ik er met mijn allergie tegen kan én of het merk matcht met mijn visie.”

Welke producten gebruik je elke dag?

“Elke ochtend en avond was ik mijn gelaat en gebruik ik een tonic. Daarna smeer ik een dag- of nachtcrème en een oogcrème. Afsluiten doe ik met een serum.”

Wat is het beste beautyadvies dat je uit eigen ervaring kan geven?

“Verzorg jezelf elke dag opnieuw. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Trakteer jezelf elke twee weken op een goede behandeling en begin vroeg genoeg met smeren.”

Wat is het ene product dat je aan iedereen kan aanraden?

“De Huile Prodigieuse van Nuxe. Ik vind het echt een wondermiddel! Je krijgt er een zachte, gevoede huid van. Bovendien ziet je huid er ook mooier door uit – zelf heb ik bijvoorbeeld minder zichtbare bloedvaten. Hij kan voor het hele lichaam. Ik gebruik hem daarnaast zelfs om mijn gelaat een extra boost te geven. Ideaal!”

Vind Yentl via @yentlkeuppens.

Lees hier meer beauty talks.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina of volg me op Instagram.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “BEAUTY TALK: Yentl Keuppens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.