TRIED & TESTED: Lush – Snow Fairy shower gel

Lush in huis halen, da’s altijd een beetje verwennerij in huis halen. Fair én handgemaakte verwennerij, that is. Ik probeerde hun ‘Sleepy’ shower gel.

30735152_unknown

Na ‘Cinders‘ (not a fan) en ‘Sleepy‘ (love it!) is ‘Snow Fairy‘ de derde feestelijke douchegel die ik van Lush probeer. Snow Fairy is dankzij zijn knalroze kleurtje en snoepig geurtje misschien wel de bekendste van de drie. Maar is ‘ie ook goed?

30735136_unknown

Snow Fairy is felroze en heeft een uitgesproken zoete geur. Hij doet me echt aan een bepaalde snoepsoort denken, maar ik kan maar niet bedenken welke het precies is. Iets dat ik niet megalekker vind, in ieder geval. Al vind ik de geur in een douchegel best tof om een keer te proberen. Lush spreekt over ‘magisch elfenstof‘, dat ik inderdaad onderaan in de fles zie zitten. Bij de eerste gebruiken zie je hier alleen niks van terug. De fairy magic van Snow Fairy laat dus een beetje op zich wachten.

De douchegel is qua consistentie gelijkaardig aan de andere twee: een beetje stroperig en het handigste aan te brengen met een douchepuff of washandje. Ik vind’m stukken beter dan Cinders, maar Sleepy blijft wel de ultieme favoriet.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Snow Fairy Shower Gel koop je bij Lush voor € 7,95 (100 gr), € 15,95 (250 gr), € 25,95 (500 gr) en € 43,50 (1 kg – wowza) De Snow Fairy-lijn bevat ook een Naked Shower Gel, een Bubble Bar, een body conditioner, een sparkle jar én een body spray.

Meer lezen over Lush doe je hier.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

One thought on “TRIED & TESTED: Lush – Snow Fairy shower gel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.