TRIED & TESTED: Lush – Butterbear

Lush in huis halen, da’s altijd een beetje verwennerij in huis halen. Fair én handgemaakte verwennerij, that is. Ik probeerde hun ‘Butterbear’ bath bomb.

30734416_Unknown

Have you met Butterbear? Deze schattige bath bomb is de feesteditie van Butterball, de klassieker van Lush. De witte beer is geformuleerd met cacaoboter (Fair Trade!) en ylang ylang-olie, waardoor hij extreem hydrateert en verzorgt.

31262112_Unknown

Butterbear is naar mijn mening (sorry, beer) een van de saaiste bath bombs van Lush. Waar je normaal kunt rekenen op felle tinten en/of feestelijke effecten, doet deze bijzonder weinig. Wanneer je hem in het water laat vallen, verschijnt er geen kleur, enkel oliedruppels op het wateroppervlak. Beetje jammer, maar natuurlijk wel meer geschikt voor zij die niet verzot zijn op de usual craziness van een Lush-bad. En hij is in vergelijk met de andere bath boms relatief goedkoop!

31262080_Unknown

Hoewel de buitenkant nog een beetje glitterig oogt (mijn lief had al schrik), is daar niks van terug te vinden in het water. De olie drijft eerst bovenop het water, maar smelt al snel in de huid. Hij is kleurloos, maar gelukkig niet geurloos. De noten van ylang ylang maken dan ook veel goed.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Butterbear bath bomb koop je bij Lush voor € 3,95.

Meer lezen over Lush doe je hier.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Lush – Butterbear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.