FOTD: Date Night

#FOTD, dat is een Face of the Day én een sneak peek in m’n everyday make-up collectie. Hence, de producten die ik zo goed vind dat ik ze met liefde elke dag op mijn gezicht smeer. Look du jour? De date night edition.

IMG_6593

Tijdens een date night doe ik meestal nét wat meer moeite. Dat houdt in: nettere wenkbrauwen en een extra stap in de routine. Meestal een red lip of een liner, soms speel ik met oogschaduw. Deze keer ging ik voor een gitzwarte cat eye, assorti met m’n outfit.

IMG_6621

Gebruikte producten

  • Concealer: Fit Me concealer in ’10 Light’ van Maybelline
  • Blush & bronzer: Face Form palette van Sleek in ‘Light’
  • Highlighter: Ambient Lighting Powder van Hourglass in ‘Luminous Light’
  • Wenkbrauwen: Brow Wizz in ‘Taupe’ + Clear Brow Gel van Anastasia
  • Mascara: Roller Lash mascara van Benefit
  • Eyeliner: Slim Felt Tip liner van Bourjois
  • Lippen: Volupté Tint-in-Balm in ‘Catch Me Orange’ van Yves Saint Laurent (als je één product van deze FOTD zou uitproberen, laat het dan deze zijn)

IMG_6587

The difference a brow makes. Op doorsnee dagen gebruik ik een getinte wenkbrauwgel van Catrice, wanneer ik meer tijd (en zin) heb, gebruik ik ‘t vaakst een wenkbrauwpotlood. De Brow Wizz van Anastasia is dankzij z’n precieze punt en fijne borsteltje al een tijd een favoriet. Niet de goedkoopste, maar als je ‘m net zoals mij niet dagelijks gebruikt gaat hij een lange tijd mee. Ik teken redelijk strak bij, maar borstel het product uit voor een natuurlijk resultaat.

Extra beautytipje? Leunen op je hand verbergt je onderkin.

IMG_6588

Face of the Day

Ik ging voor een egale basis met een gezonde gloed, dankzij de Hourglass highlighter en de blush uit het Sleek palette. Mijn eyeliner is aan vervanging toe (een felt tip heeft niet de langste levensduur), maar er kon nog een goede wing mee gezet worden. Roller Lash van Benefit is één van de fijnste mascara’s die ik dit jaar testte, en is – zeker in z’n klein formaatje! – een topper om uit te proberen. De Volupté Tint-in-Balms van Yves Saint Laurent behoren tot mijn all-time favoriete lipproducten: subtiel, verzorgend en dankzij z’n tintende werking verrassend langhoudend. Date-approved!

Meer FOTD’s bekijken? Hierzo!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze FOTD bevat zelf gekochte en gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

5 thoughts on “FOTD: Date Night

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.