TRIED & TESTED: M.A.C Cosmetics – Risk taker

Haaave you met de Personality Palettes van M.A.C Cosmetics? Waarschijnlijk wel, want deze beauties liggen al een tijdje in de winkel. Hoog tijd om er eentje in de spotlight te zetten, dus. Meet: Risk Taker.

29932400_Unknown

Risk Taker is één van de paletjes uit de Personality Palettes collectie van M.A.C Cosmetics. Met een naam die hint naar een meer gewaagd karakter, had ik bij deze een hoop felle kleuren verwacht.

29932640_Unknown

Maar dat is niet zo! Risk Taker introduceert gewaagd op een draagbare manier. Just the way I like it. (Ik ben geen geboren Risk Taker, valt het op?) Het palet bevat 8 oogschaduwkleuren en één highlighter. De tinten die je in ‘t algemeen wat vaker gebruikt, zijn een stukje groter dan de andere. Slim gezien, want zo zit je niet vroegtijdig met lege pans in je palet.

29932784_Unknown

Op ‘t eerste zicht swatchen deze like a dream. Het kleurenpalet is goed doordacht en bevat verschillende tinten die goed werken om een basis te creëren. De roze tinten zijn de meest risky van het palet, maar eigenlijk knalt alleen de fuchsiaroze Fashion Fanatic er écht uit. Voor echte risk takers is dat misschien wat weinig.

29932864_Unknown

De pigmentatie en kwaliteit is doorheen het hele palet vrij consistent. Geen enkele kleur stelt teleur.

29932880_Unknown

Vooral de shimmertinten swatchen echt mooi. Even gepigmenteerd met alle matte kleuren, maar met een mooie glans die de tinten extra diep geeft. Ook highlighter Let It Rock (hier helemaal rechts) is fijn: mooi gepigmenteerd, maar niet té risky.

29932944_Unknown

Overall echt een fijn palet, maar misschien te weinig knalkleuren voor wie écht risico’s durft te nemen. Voor een watje en liefhebber van bronstinten als mij is ‘ie het ideale opstapje naar de iets meer out-there looks.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het Risk Taker palet koop je bij M.A.C Cosmetics voor € 39,50. Benieuwd naar een look? Let me know, dan neem ik hem mee in een volgende #FOTD.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

6 thoughts on “TRIED & TESTED: M.A.C Cosmetics – Risk taker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.