TRIED & TESTED: Kryolan – Lip Stain

Beautyfans, opgelet: Kryolan opende onlangs de deuren van hun gloednieuwe flagship store in Antwerpen. Ik ging naar de opening van Kryolan City Antwerp en mocht één van hun felste lip stains mee naar huis nemen.

29933024_Unknown

Wie aan Kryolan denkt, denkt allesbehalve ‘subtiel’. Het make-upmerk staat bekend om z’n zware make-up die het échte werk doorstaat – denk grime, setmake-up en special effects. Toch heeft het merk ook heel wat make-up voor de doorsnee gebruiker te bieden: denk tientallen tinten natuurlijke foundation, colour correctors én prachtige lipproducten. De basis die door iedereen van elk niveau gebruikt kan worden, dus.

29933104_Unknown

Het voordeel aan een professioneel make-upmerk als Kryolan is dat ze weten wat ze doen. De formules zijn tried & tested en geperfectioneerd doorheen de jaren, om elk type gebruiker een fijne ervaring te geven. In hun Antwerpse flagshipstore kan je altijd terecht voor persoonlijk advies én kan je je laten opmaken door een van hun artists.

29933136_Unknown

Ik kreeg deze knalrode lip stain mee naar huis. Een felle, in-your-face kleur die – mits kleine aanpassingen bij de rest van je #FOTD – ook gewoon heel draagbaar kan zijn. Het product voelt bij mij meer aan als een vloeibare matte lipstick dan als een klassieke vloeibare lip stain – ik zou’m dus eerder onder die categorie rekenen.

IMG_4495

Pigment? Top. Mijn eigen handigheid? Net wat minder. Hoewel deze zeer egaal dekt, vind ik het moeilijk om hem netjes aan te brengen. Vooral bij de randjes had ik misschien beter met een kwastje gewerkt dan met de applicator die voorzien is – die vind ik niet precies genoeg. Als lip stain vind ik deze niet volledig aan de eisen voldoen: het product ligt echt op de lippen en laat bij mij niet echt een stain-effect achter. Als vloeibare lippenstift is hij wel goed: hij blijft mooi en egaal zitten, maar geeft wel af op glazen/tissues/de wang van je partner/etc. Iets om rekening mee te houden.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Deze lip stain van Kryolan koop je voor € 18 (4 ml) en is onder andere verkrijgbaar bij de gloednieuwe Kryolan City Antwerp (Vlaamsekaai 49).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “TRIED & TESTED: Kryolan – Lip Stain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.