TRIED & TESTED: Smashbox – Photo Finish Foundation Primer Radiance

Een glowy huidje hebben, zonder vet over te komen? Daar heb je vaak een steengoeie primer mét een fotogeniek glansje voor nodig. Smashbox – bekend om z’n uitgebreid gamma van gezichtsprimers – gaat die uitdaging alvast aan.

27275552_Unknown

De Photo Finish Foundation Primer van Smashbox is ondertussen een cult classic geworden, de Photo Finish Foundation Primer Radiance is dat net wat minder. Deze formule met hyaluronzuur belooft een glad velletje met een gezonde glans, waardoor je radiant #FOTD de hele dag goed op z’n plek blijft. Klink goed, right?

27275616_Unknown

Het product zit, net zoals de andere primers van Smashbox, in een handige knijptube. Pluspuntjes, want het werkt hygiënisch én je kan bij enthousiast gebruikt ongeveer elke laatste druppel eruit krijgen.

27275696_Unknown

De primer zelf is redelijk dik en voelt zijdezacht aan. Het product smeert goed uit en voorziet je huid inderdaad van een gezond glansje, al is dat wel vrij subtiel.

27275872_Unknown

As you can see: net wat glanzender dan normaal, zonder een overduidelijk highlight-effect te hebben. Wie houdt van naturelle make-up, vind bij deze zeker een nieuwe favoriet.

collage

De wear test: links heb ik niets op mijn huid, in de middelste foto enkel de primer. Vooral op m’n wang zie ik de lichtreflecterende deeltjes van de primer subtiel doorkomen. Helaas zie je daar op de rechtse foto niet al te veel meer van terug: na het aanbrengen van mijn concealer, lijkt de meeste glow verdwenen – terwijl ik die glow wel graag gewoon door m’n make-up zie komen. Daarvoor lijkt hij net wat te subtiel, wat jammer is voor een primer die onder make-up hoort te zitten.

IMG_8063

In een volledige #FOTD valt ‘ie dus net wat te weinig op. Moest je het glowy effect willen behouden, kan je daarom beter maar héél lokaal concealer aanbrengen.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Photo Finish Foundation Primer Radiance koop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 36 (30 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Smashbox – Photo Finish Foundation Primer Radiance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.