TRIED & TESTED: Batiste – Golden Rose droogshampoo

Nu we de laatste jaren rose gold in al z’n omvangrijke glorie hebben mogen aanschouwen, dachten we elke variant ondertussen wel gezien te hebben. Tot Batiste daar met z’n nieuwe ‘Golden Rose’ droogshampoo verandering in bracht, that is.

IMG_3080

Verwacht je – helaas – niet aan rosé gouden lokken, maar wel aan een zoet parfum dat verrassend vanille-achtig aandoet. Qua werking is deze droogshampoo gelijkaardig aan z’n net iets minder hippe broertjes en zusjes, maar deze staat natuurlijk een stuk leuker in de badkamer.

IMG_3086

Het verdict? Ik kocht deze voor € 6,49 bij Kruidvat, wat betekent dat deze puur door z’n hipgehalte een euro duurder is dan z’n soortgenoten. Hoewel de officiële verkoopsprijs € 5,49 is, moet je dus wat opletten waar je ‘m precies aanschaft. Deze doet prima z’n werk, al vind ik het parfum iets te overweldigend: de geur pakt op m’n adem en hij blijft iets te aanwezig, waardoor ik doorheen de dag regelmatig een vleug vanille binnenkrijg terwijl ik liever mijn eigen EDP ruik.

IMG_3092

Wel leuk: het effect, de mooie verpakking en de poging van Batiste om toch regelmatig met wat nieuws te komen. Daarnaast zou je deze ook puur kunnen gebruiken om je haar wat meer textuur te geven, door vooral je lokken en niet enkel je wortels te voorzien van enkele goedgeplaatste sprays.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Batiste Golden Rose droogshampoo koop je onder andere bij Kruidvat voor € 6,49 (200 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

2 gedachten over “TRIED & TESTED: Batiste – Golden Rose droogshampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.