TRIED & TESTED: Nivea Men – Deep

Het gebeurt niet vaak, maar soms krijg ik perspakketjes binnen die zich exclusief op mannen richten. Sommige daarvan hou ik gewoon zelf bij, voor andere gevallen heb ik gelukkig heel knap manvolk in huis.

29138928_Unknown

Nivea MEN DEEP is een compleet hygiëne- en verzorgingsgamma dat zich richt op jonge, actieve mannen. Het houtachtig, mannelijk parfum komt voor in zowel de shampoo, douchegel, scheergel, aftershave en face & beard wash als de twee deodoranten. Take your pick.

Lieve Alex offerde zich op om de DEEP Revitalizing Scalp Clean Shampoo te testen. Het verdict? Best oké, maar met een paar minpuntjes. Zijn haar werd er – in vergelijking met de Redken All Soft Mega shampoo – redelijk droog van, en het parfum deed hem een beetje aan cola denken, terwijl dat bij de andere producten niet het geval was. Vreemd.

29138944_Unknown

De Nivea MEN DEEP Clean Shower Gel zou geschikt zijn voor body, gezicht én haar – al heb ik zelf altijd wat m’n twijfels bij zo’n producten. Voor het lichaam zou deze best oké zijn en die typische mannelijke verzorgingsgeur hebben. Voor ‘t gezicht en haar werd deze niet getest: daar gebruikt hij wijselijk andere, meer doelgerichte producten voor.

29138976_Unknown

Verder bevat de Nivea MEN DEEP-lijn ook twee deodoranten, waaronder deze DEEP Dry & Refresh Anti-Transpirant die maar liefst 48u lang z’n ding zou doen.

29139024_Unknown

Voor wie liever een roll-on variant gebruikt, is er de Nivea MEN DEEP Dry & Fresh Feeling Anti-Transpirant, die ook tot 48u lang effectief zou blijven. Nu heb ik nog nooit meegemaakt dat ik niet na één dag de behoefte had om opnieuw deodorant aan te brengen, maar a girl (boy?) can dream.

29139664_Unknown

Prijzen & Verkrijgbaarheid

  • Nivea MEN DEEP Shampoo – € 3,29 voor 250 ml
  • Nivea MEN DEEP Douchegel – € 3,39 voor 250 ml
  • Nivea MEN DEEP Deodorant spray – € 3,39 voor 150 ml
  • Nivea MEN DEEP Deodorant roll-on – € 3,39 voor 50 ml

Producten van Nivea zijn te koop bij de drogist en sommige supermarkten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf. (Of in dit geval, die van Alex.)

 

One thought on “TRIED & TESTED: Nivea Men – Deep

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.