TRIED & TESTED: Redken – All Soft Mega

Wie het beu is om met droge, broze lokken rond te lopen, past maar beter z’n haarverzorging aan. Het All Soft Mega-gamma van Redken belooft zelfs de meest weerbarstige lokken opnieuw zacht te laten aanvoelen.

1

Om dat te bereiken, ging Redken op zoek naar een superfoodformule voor je haren. Een mix van  sacha inchi, aloë vera en cactusvijg zorgt er in combinatie met Redken’s huiseigen proteïnencomplex voor dat de haren van wortel tot puntje verzorgd worden. De All Soft Mega Shampoo vond ik fijn: hij is zacht én er zit een kleine shimmer in, wat het ook gewoon een mooi product maakt. Van de All Soft Megamask treatment ben ik minder fan: het product is opgesplitst in een dikkere formule in het midden en en een dunnere lotion aan de zijkant. Die zouden in combinatie braaf samen naar buiten moeten komen, maar dat is nooit het geval en m’n lokken zijn er niet blij mee. It’s a no for me.

2

De All Soft Mega Hydramelt breng je aan op handdoekdroog haar (uitspoelen is niet nodig) voor een extra dosis voeding en bescherming. Ik vind deze heel dik en zelfs wat plakkerig aanvoelen bij het aanbrengen, maar hij smelt inderdaad wel gewoon weg in m’n haarpunten. Het All Soft Mega Recovery Tissue Mask Cap besprak ik eerder uitgebreid in deze Mask Monday – zeker lezen als je benieuwd bent naar dit innovatieve haarmasker.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

  • All Soft Mega Shampoo – € 25 voor 300 ml
  • All Soft Megamask Treatment – € 36,60 voor 200 ml
  • All Soft Mega Recovery Tissue Mask Cap – € 32 voor 10 maskers
  • All Soft Mega Hydramelt – € 32 voor 150 ml

De producten van Redken zijn te koop bij erkende Redken salons.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Redken – All Soft Mega

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.