MASK MONDAY: Victoria’s Secret Pink – About Last Night

Op zoek naar een skincare oplossing voor on the road? Iets dat makkelijk mee te nemen is en geen rommel maakt? Of stiekem gewoon op zoek naar een 0% effort product mét resultaat? Als jouw antwoord op één van deze vragen ‘ja’ was, dan zijn easy peasy sheet masks iets voor jou.

IMG_3094

Waar ik normaal verknocht ben aan Koreaanse sheet masks (hallo, TonyMoly), is vandaag een oer-Amerikaanse product aan de beurt. About Last Night, een revitaliserend masker van lingeriegigant Victoria’s Secret’s diffusion line Pink, vond afgelopen november z’n weg naar mijn winkelmandje in New York, en mocht onlangs mee op weekend.

IMG_3108

Leuk aan dit masker: de verpakking én het hele concept. Kleurrijk, flashy, very American en de naam ‘About Last Night’, die je meteen overtuigt dat dit hét product is dat je nodig hebt op ietwat brakke dagen. Het masker bevat extracten van blauwe bessen en zou je huid in slechts een kwartiertje weer helemaal oppeppen.

IMG_3072

Ik gebruikte deze zonder kater (wel met een aantal wijntjes op) na een dag aan de wandel geweest te zijn. Mijn huid was blootgesteld aan zon en wind, dus ik wou een verzorgende treatment. Opvallend aan dit masker is dat het redelijk jelly aanvoelde. Het product zelf was in overvloed aanwezig en redelijk dik qua structuur. Ik liet het masker een kwartier zitten en probeerde daarna het overtollige product in te masseren. Lukte niet zo goed, gewoon omdat het zoveel was. Daardoor voelde mijn huid achteraf een beetje sticky en heb ik micellair water gebruikt om de laatste restjes weg te halen. Mijn huid was glad en zacht, maar niet wonderbaarlijk verbeterd. Een simpel én tof maskertje, dus, zolang je er niet al te veel van verwacht.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Victoria’s Secret Pink About Last Night kan je kopen bij Victoria’s Secret of online voor € 5,39 (al zijn er ook vaak combinatiedeals te krijgen).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “MASK MONDAY: Victoria’s Secret Pink – About Last Night

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.