TRIED & TESTED: Nivea Sun – Sunshine Love Verzorgende Douchegel

Hoewel ik verknocht ben aan shower mousses in alle geuren en kleuren, is een good old douchegel bij warmere temperaturen soms een stuk meer verfrissend. Zeker wanneer said douchegel ook nog ‘ns helemaal in thema is, zoals deze sunny knaller van Nivea.

29138416_Unknown

Nivea’s Sunshine Love douchegel is er eentje die je maar al te graag mee op reis neemt of tijdens je #staycation onder de douche zet. Deze vrolijke flacon met een heerlijk zonnig kleurtje heeft de bijzondere eigenschap dat ‘ie naar zonnecrème ruikt – en dat is minder raar dan het klinkt.

29138224_Unknown

Like it or not: die typische zonnebrandgeur heeft in je brein nu eenmaal de link gelegd met je meest zonnige herinneringen. Eén douchesessie met de Sunshine Love douchegel transporteert me dan ook naar de witte stranden van Curacao – helaas zonder mojito in  de hand. De aangename schuimende formule en het originele parfum maken dat laatste dan weer helemaal goed.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Sunshine Love douchegel van Nivea Sun koop je voor € 2,99 (250 ml). Nivea is verkrijgbaar bij de drogist en bij de meeste supermarkten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

5 thoughts on “TRIED & TESTED: Nivea Sun – Sunshine Love Verzorgende Douchegel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.