MASK MONDAY: Kiehl’s – Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

IMG_3184

Eén van de leukste dingen aan Kiehl’s? Hun talrijke mini’s en luxueuze sampleverpakkingen. Het try-before-you-buy gegeven deed mij al een hoop fijne producten ontdekken die ik normaal misschien niet had geprobeerd. Waaronder deze.

IMG_3195

Het Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask van Kiehl’s is geformuleerd met witte klei, havermout en aloë vera. Het product zou daardoor de huid reinigen en poriën zichtbaar verkleinen. Daarnaast zorgen de verzorgende ingrediënten voor een zijdezacht velletje na gebruik – wat niet altijd het geval is bij een standaard kleimasker.

IMG_3192

Het masker is lichtgrijs van kleur en kleiachtig – maar verrassend zacht – qua structuur. Je brengt het product best aan op een gereinigd, lichtelijk vochtig gezicht.

IMG_3197

Eventjes een tipje tussendoor: wanneer ik een product op een lichtelijk vochtig gezicht moet aanbrengen, spray ik altijd even deze van Evian (of een gelijkaardig neutraal product) op mijn gezicht. Perfecte fijne mist? Check.

IMG_3212

Het product brengt erg gelijkmatig aan en ik heb niet de indruk dat je een dikke laag hoeft te smeren om resultaat te zien. Een dun laagje is na een dikke vijf minuten helemaal droog, waarna je het masker met warm water kan wegspoelen. Het effect merk ik eigenlijk al meteen: mijn poriën zijn nog niet wonderbaarlijk getransformeerd, maar ik zie ergens dat de eerste stap is gezet. Ik denk dat dit masker het ideale product is om je poriën even ‘open’ te zetten (sorry, dat klinkt walgelijk) voor je een neusstrip gebruikt. Daarnaast voelt mijn huid (verrassend genoeg vooral mijn neus) silky smooth aan. Na de eerste applicatie ging ik al snel voor een tweede, en een derde, etc. Approved!

Prijzen & Verkrijgbaarbeid

Het Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask koop je bij Kiehl’s voor € 21,50 (28 ml) of € 29 (142 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “MASK MONDAY: Kiehl’s – Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.