TRIED & TESTED: Dove – Go Fresh deodorant & Invisible Care antitranspirant

Wie onaangename geurtjes wilt vermijden, houdt maar beter een goede deodorant bij de hand. Dove – mijn go-to op dagelijkse basis – kwam met twee nieuwe varianten om ons ook tijdens deze (verrassend warme) Belgische zomer okselfris te houden.

29669888_Unknown

Nieuw in het uitgebreide Dove-gamma: de Dove Invisible Care anti-perspirant in ‘Floral Touch’ en de Go Fresh Peach 0% Aluminum Salts deodorant met een fruitige perzikgeur. Twee gelijkaardige flacons en zoete parfums, maar toch met een paar belangrijke verschillen.

29669936_Unknown

De Dove Invisible Care Floral Touch anti-transpirant belooft onzichtbaar te zijn – en dat op 100 kleuren. Om die claim wat kracht bij te zetten, werd tijdens het Dove-event zorgvuldig aangetoond dat deze spray bij correct gebruik inderdaad géén sporen achterlaat op je kleding – I saw so myself. Deze bevat 1/4e moisturising cream (een trucje dat Dove vaker toepast bij z’n deodoranten), is geformuleerd zonder alcohol (pluspuntje voor na het scheren) en zou 48h z’n werk doen. Qua resultaat: deze anti-transpirant zou twee dagen lang okselvijvers voorkomen. Dat is bij mij niet het geval. Een vervelend detail is dat hij tijdens het crossfitten, wanneer ik echt zweet, begint op te rollen onder mijn oksels. Niet zo charmant. Daarnaast pakt de spray een stuk meer op mijn adem dan bij de klassieke Dove deodorant het geval is. Wel goed? Hij werkt oké voor dagelijks gebruik, het parfum is aangenaam (zomers!) én hij geeft inderdaad niet af op mijn kleding.

29670032_Unknown

Daarnaast is ook de Go Fresh Peach 0% Aluminium salts deodorant met een parfum van perzik, citroen en verbena nieuw in het gamma. Dit is geen anti-transpirant, maar een deodorant: je zal dus nog wel zweten, maar de onaangename geur blijft – als ’t goed is – achterwege. Deze is ook geformuleerd met 1/4e verzorgende creme en bevat opnieuw geen alcohol én geen aluminiumzouten. Je gebruikt deze gewoon dagelijks voor het beste resultaat. Pluspunten? Opnieuw het parfum en de werking – wanneer ik niet teveel doe. Bij het crossfitten geeft ook deze hetzelfde oncharmante probleem en ook bij het aanbrengen moet ik even uit de kamer stappen om een hoestbui te voorkomen. Misschien de roll-on variant maar eens proberen?

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Dove Invisible Care anti-perspirant in ‘Floral Touch’ kost € 3,89 voor een sprayflacon van 150 ml. Dezelfde formule is ook verkrijgbaar in een roll-on verpakking, waarbij je € 3,29 betaalt voor 50 ml. De Go Fresh Peach 0% Aluminum Salts deodorant is verkrijgbaar in een sprayflacon van 150 ml voor € 3,89. Dove is verkrijbaar bij de drogist en sommige supermarkten.

Meer lezen over de producten van Dove doe je hier.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

5 gedachten over “TRIED & TESTED: Dove – Go Fresh deodorant & Invisible Care antitranspirant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.