BRAND FOCUS: Lottie London

London calling: low-budgetmerk Lottie London is sinds kort te vinden in de goedgevulde rekken van onze eigenste Kruidvat. Het merk richt zich met leuke verpakkingen en lage prijzen vooral op een iets jonger publiek en staat – naar eigen zeggen – ‘selfie ready beauty‘.

29140944_Unknown

Selfie ready, dan heb je ook razendsnelle en effectieve producten nodig. Het Ready Set! Go matte translucent finishing powder in de tint ‘True‘ is er daar één van. Dit licht poeder belooft te matteren en is dankzij z’n transparante finish geschikt voor verschillende huidtinten.

29140992_Unknown

Dit is een los poeder, wat bij mij altijd om een voorzichtige aanpak vraagt. Ik tik een beetje poeder in het deksel, om het vervolgens met ronddraaiende bewegingen in mijn kwast te werken. Opvallend: wanneer ik dit bij een ander los poeder doe, verdwijnt het product goed in de kwast. Bij dit poeder ‘pakt’ het product een stuk minder. Toch krijg ik uiteindelijk genoeg poeder te pakken om mijn gezicht te matteren. Helaas niet voor lang – twee uur later is die niet-zo-healthy glow opnieuw daar.

29141360_Unknown

Up next: de #holo Duo Chrome lipgloss in de kleur ‘Goals’. Eentje voor deze durvers, want deze felpaarse tint barst van het pigment én heeft een holografische finish.

29142240_Unknown

In de tube: een redelijk standaard lipglossapplicator, een slagje groter dan normaal.

swatches

Afhankelijk van het licht, krijg je een ander effect. De pigmentatie doet volop zijn werk en ook het special effect is volop aanwezig. Draagbaar? Net wat minder. Een aangename formule die egaal aanbrengt? Dat dan wel.

Prijzen & Verkrijgbaarbeid

Voor het Ready Set! Go Matte Translucent Finishing powder betaal je € 5,99 (15 gr). Een #holo Duo Chrome lipgloss kost je € 6,99 (3 ml). Voor de rest van je #FOTD – van concealer tot highlighter en poederkwast – kan je ook bij Lottie London terecht. Het volledige gamma kan je online of in store bij Kruidvat bekijken.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

3 gedachten over “BRAND FOCUS: Lottie London

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.