TRIED & TESTED: Dove – Shower Mousse Argan Oil & Shower Foam Extra Fresh

Old school douchegels worden sinds kort van de troon gestoten door shower foams: luchtige, zachte mousses die je huid reinigen én verzorgen. Rituals en Kneipp zijn al helemaal on board, en ook Dove voegde recent shower foams toe aan hun gamma.

29669296_Unknown

His ‘n hers douchegels – in zover een doucheproduct genderspecifiek kan zijn – verrijken sinds kort het assortiment van Dove. De Shower Foam ‘Extra Fresh’ heeft die typische geur die je bij een mannenlijn verwacht, de Shower Mousse (de switch in naamgeving snap ik niet helemaal) met arganolie heeft een zacht, aangenaam parfum.

29669392_Unknown

Benieuwd naar de geuren? Try before you buy en gebruik de ‘scratch for scent‘ patches op de dop om een kleine preview van het parfum te krijgen. Tof detail!

29669408_Unknown

Beide producten zijn ‘shower & shave‘, waardoor je ze ook kunt gebruiken om onder de douche te scheren. Hier bestaat wat controverse over omdat de meeste douchegels eerder een laagje leggen om de haartjes, wat het scheren net zou bemoeilijken. Deze werken bij mij wel gewoon prima: zachte, schone én gladde benen in een handomdraai.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Dove Men+ Care Shower Foam in ‘Extra Fresh’ en de Dove Shower Mousse met argan oil kosten € 6,99 voor 200 ml. Dove is verkrijgbaar bij de de drogist en in bij de meeste supermarkten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

3 thoughts on “TRIED & TESTED: Dove – Shower Mousse Argan Oil & Shower Foam Extra Fresh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.