TRIED & TESTED: Nivea – Q10 Body Lotions

Anti-age voor je gezicht ken je ongetwijfeld – misschien ben je al aan het smeren – maar anti-age voor je lichaam? Da’s voor velen onbekend terrein. Nivea maakt het concept toegankelijk met hun nieuwe bodylotions die verrijkt werden met Q10.

29138704_Unknown

Wie de eerste (of tweede) lijntjes al ziet komen, kent Q10 ongetwijfeld. Het ingrediënt komt vaak voor bij producten die veroudering tegengaan. Het co-enzym is een antioxidant die de huid onder andere beschermt tegen schadelijke invloeden van UV-stralen. Daarnaast hydrateert het en helpt het de huid z’n stevigheid behouden. Nivea verwerkte Q10 in twee nieuwe bodylotions: een verstevigende variant en een verfrissende formule.

29138736_Unknown

De verstevigende body lotion van Nivea bevat naast Q10 ook vitamine C. Na 10 dagen smeren zou de huid elastischer en steviger moeten aanvoelen. Ik heb daar zelf nog geen problemen mee, dus over de werking kan ik je helaas weinig zeggen. Wel voelt de lotion zacht aan én trekt hij snel in.

29138752_Unknown

Last van zware benen? Dan zou de verstevigende body lotion met ‘fresh effect‘ weleens iets voor jou kunnen zijn. De formule bevat naast Q10 ook menthol, wat voor een verfrissende sensatie zorgt wanneer je hem aanbrengt. Tevens top voor warme zomerdagen!

header

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Nivea FRESH EFFECT + Verstevigend body lotion kost € 7,89 (200 ml), voor Nivea Body Milk Verstevigend Q10 + VITAMIN C betaal je € 7,89 voor 400 ml. Nivea is verkrijgbaar bij de drogist en de meeste supermarkten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “TRIED & TESTED: Nivea – Q10 Body Lotions

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.