MASK MONDAY: Redken – All Soft Recovery Tissue Mask Cap

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

29669056_Unknown

Deze week gooien we het voor één keer over een andere boeg: ik probeerde geen nieuw gezichtsmasker, maar wel een innovatief haarmasker. Het All Soft Mega Recovery Tissue Mask Cap van Redken zou werken als een sheet mask, maar dan voor je haar. Klinkt goed!

29669120_Unknown

De verpakking bevat één tissue cap, waar je één keer mee kan doen.

Schermafbeelding 2018-05-22 om 12.22.52

Je gebruikt deze na het wassen van je haar, en brengt het aan terwijl je lokken nog nat zijn. Idealiter zou je je haar in een vlotte twist op je hoofd moeten leggen, waarna het masker in 5 à 10 minuten uitgebreid zijn werk kan doen.

IMG_3402

En dit is het masker zelf. Eerlijk is eerlijk: bij het zicht hiervan werd ik al een beetje sceptisch. Dit lijkt me niet echt handig? De zelfklevende strip (hier nog rechts in beeld) moet je gebruiken om het masker stevig op je hoofd te zetten, maar deze viel er bij mij drie seconden na het maken van deze foto al af. Op hoop van zegen zette ik het – lichtelijk oversized – masker dan maar gewoon op m’n hoofd. Niet zo charmant, maar for the love of haircare moet een mens maar wat. Probleem nummer twee: mijn schouderlang haar had geen zin om in een nette twist op m’n hoofd te blijven liggen, waardoor het merendeel van het masker eigenlijk gewoon op m’n hoofdhuid terecht komt. Gevolg? Vettige wortels. Verzorgd? Dat wel. Geschikt om mee buiten te komen? Absoluut niet. Hoewel het product zelf fijn is, heeft de vorm van dit masker niet echt een meerwaarde.

Prijzen & Verkrijgbaarbeid

Het Redken All Soft Mega Recovery Tissue Mask Cap koop je voor € 32 (10 sachets) bij erkende Redken kapsalons.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

 

6 thoughts on “MASK MONDAY: Redken – All Soft Recovery Tissue Mask Cap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.