TRIED & TESTED: Nivea – Soft Mix Me crèmes

De meeste mensen hebben op één of ander punt in hun leven al wel een potje Nivea Soft in huis gehad. De romige, witte crème is voor velen een geliefd product. Voeg daar nog een parfum (naar keuze!) aan toe, en je kan er redelijk zeker van zijn dat je met een succesformule zit.

29669696_Unknown

New to the family: drie nieuwe varianten op de klassieke Soft crème. De Mix Me crèmes van Nivea zijn te verkrijgen in drie geuren: Chilled Oasis, Berry Charming en Happy Exotic. Het leuke? Je kan ze mixen & matchen naargelang je zelf wilt. DIY, anyone?

29669712_Unknown

Scent layering dus, maar dan aan de hand van bodylotions. Chilled Oasis, de groene variant, ruikt fris en natuurlijk. Berry Charming, het roze potje, ruikt mierzoet en erg fruitig. Happy Exotic, de gele verpakking, heeft een tropisch parfum met toetsen van ananas. De buitenkant is trouwens gekleurd, maar de crème zelf is gewoon wit zoals de klassieke Nivea Soft.

29669744_Unknown

Mijn favoriete combo? Berry Charming en de gewone Nivea Soft, om het parfum iets te verzachten. Ga je voor Berry Charming en Happy Exotic, krijg je een echte fruitcocktail. Happy Exotic en Chilled Oasis zorgt dan weer voor een iets meer rustige, natuurlijke geur. De drie (vier!) combineren, kan natuurlijk ook – ‘t is volledig aan jou.

NIVEA Soft Mix Me Range.png

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Mix Me crèmes van Nivea koop je bij de drogist of sommige supermarkten voor € 3,49 (100 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

 

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Nivea – Soft Mix Me crèmes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.