MASK MONDAY: GlamGlow – Powermud

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

IMG_6271

Meet de Powermud Dualcleanse Treatment, a.k.a. ‘het groene potje’ uit de GlamGlow familie. Dit exemplaar belooft je huid te ontdoen van vet en vervuiling dankzij zijn dubbele formule met klei én olie.

IMG_6279

In het potje: een vloeibare kleiformule die verrassend silky aanvoelt. Powermud zou geschikt zijn voor verschillende huidtypes en belooft een erg grondige, maar ook milde reiniging.

IMG_6283

De mud-to-oil formule breng je aan op een schone huid (oogcontouren vermijden!) en laat je zo’n tien minuten z’n werk doen. Ik merk dat het masker heel fris aanvoelt en rond mijn neus wat begint te prikkelen, maar niet op een onaangename manier.

IMG_6300

Na tien minuten droogt het masker wat op, net zoals bij een gewoon kleimasker. Afspoelen doe ik het liefst onder de douche, waarbij het product in contact met water in een reinigende en verzorgende olie verandert. Af en toe zitten er groffere stukjes in het product, waardoor het afspoelen ook scrubbend kan werken. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gevoed, zonder overdreven te glanzen. Goedgekeurd!

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Powermud Dualcleanse Treatment van GlamGlow koop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 49,90 (50 ml). Een gangbare prijs voor de maskers van GlamGlow, maar best wel pittig. Benieuwd naar andere maskers van GlamGlow? Meer reviews vind je hier.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

4 gedachten over “MASK MONDAY: GlamGlow – Powermud

  1. Hmm dit doet me eraan denken dat ik mijn oranje potje eens moet opduiken! Ik heb geen al te beste indruk van GlamGlow (nogal gimmicky en duur voor wat het doet voor de huid) maar ik heb ’t eigenlijk nog nooit geprobeerd haha.
    Over gimmicks gesproken: consider me enabled, ik heb het Becca “natte” poeder gekocht. Hah.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.