TRIED & TESTED: Kiehl’s – Midnight Recovery Concentrate

Er zijn producten waarvan je al weet dat ze  iconisch zijn voordat je er zelf je handen op kan leggen. Zo zijn de Advanced Night Repair van Estée Lauder en de Crème de la Mer van La Mer befaamd in beautyland, maar ook het Midnight Recovery Concentrate van Kiehl’s is een product waar je niet omheen kan.

28602432_Unknown

Dit Christmas-themed flesje kreeg ik met Kerstmis cadeau van Stephanie, de zus van mijn vriend, die als Kiehl’s Customer Representative zowat het hele gamma uit haar hoofd kent. ‘t Is niet de standaardverpakking, maar ik vind het persoonlijk wel tof dat Kiehl’s die extra mile gaat om hun producten van wat holiday spirit te voorzien. Werkt midden mei ook nog, jongens.

28602448_Unknown

Deze herstellende nachtverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten zou je huid overnight een boost geven. De revitaliserende olie is vrij van parabenen en wordt goed ontvangen door verschillende huidtypes.

28602528_Unknown

De transparante olie kan je aanbrengen met het handig pipetje, waarmee je makkelijk de juiste hoeveelheid product uit de verpakking krijgt. Twee à drie druppels is vaak al genoeg – ik merk dat als ik meer gebruik, de olie niet volledig door mijn huid wordt opgenomen. Ik gebruik deze ‘s avonds voor mijn nachtcrème. Vaak heb ik het gevoel dat door op te volgen met een crème, olie minder als een laagje op mijn huid ligt.

28602544_Unknown

Mijn huid wordt niet wonderbaarlijk getransformeerd na één nachtje, maar bij regelmatig gebruik merk ik wel dat mijn huid soepel en aangenaam aanvoelt – meer dan wanneer ik ‘s avonds een serum skip. Het is dus een extra stap, maar wel met resultaat. Kan je écht niet tegen het gevoel van olie op je huid? Dan is de Elixir Jeunesse van Yves Rocher misschien meer iets voor jou.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het Midnight Recovery Concentrate shop je onder andere bij Kiehl’s voor € 44 (30 ml) of € 65 (50 ml). Liever eerst proberen? Voor € 26 koop je een travelformaat van 15 ml. Daarnaast kan je bij Kiehl’s ook steeds terecht voor top-notch samples, moest je benieuwd zijn naar één van hun producten.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

 

 

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Kiehl’s – Midnight Recovery Concentrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.