OPGEMAAKT: april ’18

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in april.

img_2745

Op vlak van keeping it clean: ik maakte een 500 ml verpakking van het iconische Créaline H20 micellair water van Bioderma op. Deze blijft mijn favoriet – al beviel het Skin Breathe MicellAIR water van Nivea me bijna net zo goed.

Normaal laat ik in deze posts geen handzepen zien (wegens niet zo bijzonder boeiend en ik gebruik steevast de pompflacons van & Other Stories – aanraders!), maar deze Gentle Foaming Hand Soap van Bath & Body Works verdient een eervolle vermelding. ‘A Thousand Wishes‘ is één van m’n favoriete B&BW-geuren, en deze mousseformule vond ik heel aangenaam in gebruik.

img_2747

Op make-up vlak maakte ik de Photo Perfecting Make-Up Setting Spray van BE Creative helemaal op. Ik vond deze – dare I say it – beter dan de Fix+ van M.A.C, en deze is in verhouding ook nog eens goedkoper.

Ook de Gravity Defying & Hydrating 02 shampoo van OGX ging helemaal op. Benieuwd hoe deze beviel? Hier vind je een volledige review.

En last but not least: mijn go-to droogshampoo, ‘Blush‘, van Batiste. Deze maand gebruikte ik zelfs maar één flacon. Who’s proud?

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

4 gedachten over “OPGEMAAKT: april ’18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.