TRIED & TESTED: Yves Rocher – Bath Cubes

Niets dan liefde voor de geweldige bath bombs van Lush, maar 5 à 10 euro betalen voor een baddersessie, vind ik wat te ver gaan. Enter deze mini bath cubes van Yves Rocher: voor één euro heb je al het gevoel dat je bad niet zomaar een bad is. Hoera!

IMG_5321

Een fijne eurodeal, deze Les Plaisirs Nature petite bruisblokjes van Yves Rocher. Je hebt deze in vijf varianten: relaxerende olijf, sensuele bourbon vanille, relaxerende lavendel, verkwikkende mango-koriander (van die laatste is gelukkig niets te ruiken) en sensuele kokosnoot. But what’s in a name. Ik probeerde de laatste drie.

IMG_5322

Per bath cube krijg je 15 gram product. Een schijntje in vergelijking met de massieve bath bombs van Lush, maar je betaalt dan ook maar een fractie van de prijs. Ter illustratie: Sex Bomb van Lush kost € 4,95 voor 180 gram. In verhouding zijn deze dus wel duurder, maar de prijs per gebruik licht een stuk lager.

IMG_5325

For those interested: de ingrediëntenlijst. Ik gebruikte voor deze beelden de lavendervariant, maar ondertussen zijn ze alledrie al goedgekeurd.

IMG_9277

Het is een simpel, wit blokje. Nadeel: saaaai. Voordeel: geen glitters uit je badkuip schrobben.

IMG_9283

Je badwater wordt een beetje milky qua helderheid en krijgt een licht parfum dat niet té doordingend, maar zeker wel merkbaar is. De geur blijft verder niet achter op mijn huid, wat – afhankelijk van je voorkeur – een voor- of nadeel kan zijn. Mij stoort het persoonlijk niet, de relaxerende geur tijdens het badderen is voor mij meer dan genoeg.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Les Plaisirs Nature Bruisblokjes koop je bij Yves Rocher voor € 1 per stuk (15 gr).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

4 thoughts on “TRIED & TESTED: Yves Rocher – Bath Cubes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.