MASK MONDAY: Tonymoly – I’m Real Red Wine Mask Sheet Pore Care

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

IMG_1455

Way, way back in Dry January had ik het moeilijk en greep ik – bij wijze van compensatie – naar het Tonymoly I’m Real Red Wine Mask Sheet Pore Care. Quite the mouthful – helaas niet met rode wijn.

IMG_1457

Net zoals het Brocolli sheet mask dat ik eerder al van Tonymoly probeerde, zat dit masker in een vrolijke, kleurrijke verpakking. Hygiënisch en handig om mee te nemen op reis, zelfs voor hen die het aandurven om met een sheet mask op het vliegtuig te zitten.

IMG_1458

Op de achterkant staan semi-duidelijke instructies afgebeeld. Aanbrengen, 20 à 30 minuten z’n werk laten doen en vervolgens de restanten inmasseren.

IMG_1459

Of wie dat ook graag eens in tekst ziet: de verpakking bevat ook een Engelse handleiding én een duidelijke ingrediëntenlijst. Halleluja!

image1

Eén ding dat me meteen opviel aan dit masker: het is zo. enorm. koud. Wanneer je het masker op je huid legt, is het echt even op je tanden bijten, haha. Gelukkig neemt het sheet mask snel de temperatuur van je huid aan en merk je daar al snel niets meer van. Het masker is zeer vochtig en zeker groot genoeg, waardoor je wel eventjes relaxed moet gaan zitten om te voorkomen dat ‘ie van je gezicht afglijdt. Nadat ik het masker weghaalde, bleef er nog veel product achter op mijn huid. Na het inmasseren voelde mijn huid een beetje tacky en plakkerig uit, maar nadat ik mijn nachtcrème smeerde was daar niets meer van te merken. Volgende keer mét een glaasje wijn, oké?

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

Een gedachte over “MASK MONDAY: Tonymoly – I’m Real Red Wine Mask Sheet Pore Care

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.