FRIDAY FAVOURITE: Yves Rocher – Elixir Jeunesse Double Action Essence Repair + Anti-Pollution serum

Ik ben verzot op het iconische Advanced Night Repair serum van Estée Lauder, maar het prijskaartje houdt me tegen om er voorlopig een nieuwe aan te schaffen. Toen Natalie van latanie.be tipte dat het nieuwe Elixir Jeunesse serum van Yves Rocher wel héél dicht in de buurt kwam, was ik meteen enthousiast om deze uit te proberen.

28873696_unknown

Ik bestelde het serum op yves-rocher.be en had het product twee dagen later al in huis. Kostprijs? € 35,90 – grofweg de helft van wat je voor Advanced Night Repair betaalt – én bij Yves Rocher komt het supervaak voor dat producten aan -50% verkocht worden, waardoor ik voor deze slechts € 17,95 betaalde. Winnin’.

28873744_unknown

Het – in full – Elixir Jeunesse Double Action Essence Repair + Anti-Pollution serum van Yves Rocher maakt deel uit van de Elixir Jeunesse-lijn, die zich richt op een doeltreffende en plantaardige bescherming van de huid. De formules zijn verrijkt met Aphloia-extracten, die onder andere invloeden van vervuiling, schade van UV-stralen en tekenen van stress en vermoeidheid zouden tegengaan.

28873840_unknown

Het product zit in een flacon van recyclebaar glas met een handig pipetje. Het serum zelf is een beetje milky en – net zoals het ANR van Estée Lauder – absoluut niet vet, een eigenschap die ik enorm waardeer bij gezichtsserum. De formule trekt snel in en laat mijn huid verzorgd achter.

28873808_unknown

Pluspunten voor de verpakking en de aangename substantie, dus, en het effect mag er ook wezen. Mijn huid is gehydrateerd en soepel en ik vind deze zo fijn in gebruik dat ik ‘m zeker volledig zal opmaken. Approved!

28873776_unknown

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het Elixir Jeunesse Double Action Essence Repair + Anti-Pollution serum koop je bij Yves Rocher voor € 35,90 (zonder korting, maar hou zeker de site in de gaten voor acties).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

5 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Yves Rocher – Elixir Jeunesse Double Action Essence Repair + Anti-Pollution serum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.