MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask Hydrate

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit een Mask Monday.

29405712_Unknown

Naast het originele 1 Minute Urban Detox masker en de variant die je poriën in 60 seconden zou verfijnen, bracht Nivea ook een hydraterende formule op de markt. Het ‘1 Minute Urban Detox Mask – Hydrateert’ is de nieuwste telg van het ‘Urban Skin’ gamma dat agressieve invloeden van buitenaf tegengaat en de huid beschermt.

29405872_Unknown

Deze hydraterende formule is verrijkt met antioxidanten, Hyaluronzuur en biologische groene thee. Je brengt het product aan op een gereinigd gezicht en vermijdt daarbij de oog- en lipcontouren. In één minuut zou het masker zijn werk al gedaan hebben.

IMG_1638

De formule is een dikke crème die transparant aanbrengt. Het product voelt comfortabel aan op de huid. Wat ik bij dergelijke maskers wel lastig vind, is dat het vaak moeilijk is om aan te voelen of je het product volledig hebt afgespoeld. Om zeker te zijn, volg ik meestal op met een milde reinigingsmousse.

29405840_Unknown

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Mijn huid voelt na één applicatie gehydrateerd aan, maar droge plekjes zijn nog niet volledig van de baan. Bij regelmatig gebruik lijkt me dit wel een doeltreffend masker – en met een prijsje van € 6,99 voor 75 ml is het niet zo’n ramp om deze meerdere keren per week boven te halen.

Lees hier meer over het zuiverend 1 Minute Urban Detox Mask, en hier meer over het poriën-verfijnend 1 Minute Urban Detox Mask.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

3 thoughts on “MASK MONDAY: Nivea – 1 Minute Urban Detox Mask Hydrate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.