FRIDAY FAVOURITE: Apivita – Bee Radiant Age Defense Illuminating serum

Om het eens over de bloemetjes en de bijtjes te hebben: holistisch beautymerk Apivita is gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging op basis van bijenproducten. Alle Griekse goodness van het merk zit gebotteld in effectieve formules zonder siliconen, parabenen of minerale oliën – en met resultaat. Spoiler alert: ik ben verzot op dit Bee Radiant Age Defense Illuminating serum.

IMG_9164

Het Apivita Bee Radiant Age Defense Illuminating serum bevat stamcellen van sinaasappel en is verrijkt met vitamine C. De formule is speciaal ontwikkeld om tekenen van veroudering en een doffe huid tegen te gaan. Ik vertoon gelukkig nog niet al te veel tekenen van veroudering, maar van een doffe huid heb ik wel soms last. En dan komt (kwam! Ik heb deze ondertussen volledig opgebruikt) deze héél goed van pas.

IMG_9166

Het Bee Radiant Age Defense Illuminating serum is voor 96% gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Het product zelf is absoluut niet vet, en dat vind ik er zo ongelofelijk aangenaam aan. Het smeert echt fijn uit en wordt bijna meteen opgenomen Ik heb na gebruik zelfs niet meer het gevoel dat ik per sé nog een crème moet aanbrengen – en dat gebeurt niet vaak.

IMG_9170

Extra pluspunt: de verpakking is super. Gebruiksvriendelijk, met een hygiënisch pompje en het product zelf lijkt zich in een ‘zakje’ in de flacon te bevinden waardoor je er zoveel mogelijk uit kan krijgen. Eén pompje is trouwens meteen ook de ideale hoeveelheid om aan te brengen. Ik merk bij deze effectief dat mijn huid er baat bij heeft, al vanaf de eerste applicatie, en ben oprecht enthousiast over dit product.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

Het is de eerste verzorging die ik probeer van Apivita, en daardoor ben ik zéker benieuwd naar de rest. Not just me? Op www.apivita.be vind je een duidelijk én gedetailleerd overzicht van hun assortiment. Hier vind je een lijst van de verkoopspunten in je buurt, al kan je ze ook makkelijk bestellen via Farmaline.be. Het Bee Radiant Age Defense Illuminating serum shop je daar (nu in promo!) voor € 37,80 (30 ml). Niet goedkoop, maar voor zo’n fijne formule het absoluut waard.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

5 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Apivita – Bee Radiant Age Defense Illuminating serum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.