TRIED & TESTED: OGX – 02 Gravity Defying & Hydration

Good things come in pairs, en de mooie flessen van OGX zijn daar een goed voorbeeld van. De matchy-matchy shampoos & conditioners bestaan ondertussen al in een heel arrangement van kleuren, geuren en formules. Vandaag aan de beurt: het 02 Gravity-defying & Hydration duo.

28606304_Unknown

Deze vrolijke lichtblauwe shampoo & conditioner zijn bedoeld voor mensen met fijn haar. Pluspuntjes voor het design, want: staat leuk in elke badkamer én de verpakkingen zijn – van fles tot gebruikte inkt – volledig gemaakt van gerecycleerde materialen.

28606320_Unknown.jpeg

De formule is gemaakt aan de hand van ‘oxygen technology’ (whatever that may mean, maar ’t klinkt alvast niet slecht) en cloudberry oil (kruipbraam, voor de niet-zo-groene-vingers onder ons) en zou je haar moeten hydrateren terwijl het ook voor volume zorgt. De producten van OGX worden altijd zoveel mogelijk gemaakt met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Daarnaast worden geen sulfaten, parabenen en fosfaten gebruikt – handig voor wie daar graag op let.

28606368_Unknown.jpeg

Ik heb 0,0% volume in m’n haar, dus een ‘gravity-defying’ shampoo klonk zéér interessant. Ik kreeg hier geen instant va-va-voom effect van, maar wel luchtige lokken die soepel vielen. Een fijne formule die m’n haar niet vet maakt en het glazend achterlaat.

28606384_Unknown.jpeg

De conditioner vond ik goed! Deze beviel me beter dan de Argan Oil conditioner, die bij overenthousiast gebruik voor lichtelijk slierterig haar kon zorgen. Deze verricht geen wonderen, maar is wel echt fijn voor alledaags gebruik. Hij verzorgt zonder te verzwaren – net wat ‘ie belooft.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De OGX 02 Gravity Defying & Hydration shampoo & conditioner shop je onder andere bij Kruidvat voor € 10,99 per fles. Dat lijkt aan de dure kant, maar je krijgt meer inhoud dan bij de gemiddelde fles – 385 ml!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

4 gedachten over “TRIED & TESTED: OGX – 02 Gravity Defying & Hydration

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.