TRIED & TESTED: Benefit – Boi-ing Industrial Strength Concealer & the Porefessional Pore Minimizing Make-Up

Benefit ken ik vooral van de foolproof wenkbrauwproducten en de more-than-cleverly-named mascara’s, maar de concealers van het merk waren voor mij – to nu toe – onbekend terrein. Time for a test, huh?

IMG_1543

The Porefessional zat al in m’n collectie, the Porefesstional Pore Minimizing Makeup nog niet. Ook de Boi-ing Industrial Strength Concealer heb ik nog niet eerder geprobeerd.

IMG_1548

Deze ‘face make-up‘ zou je zowel lokaal als over het hele gezicht kunnen gebruiken en bedekt imperfecties en maakt poriën minder zichtbaar. De matterende formule zou tot 8 uur lang voor een not-so-shiny face zorgen, zonder al te zichtbaar te zijn op de huid.

IMG_1549

De Boi-ing Industrial Strength Concealer, daarentegen, is volledig bedoeld voor het zware werk. Deze full-coverage concealer bedekt alles van imperfeties tot de donkerste wallen en belooft een dekking die de hele dag blijft zitten.

IMG_1551

De Boi-ing Industrial Strength Concealer zit in een pan die 3 gram product bevat. Niet mega hygiënisch, maar deze substantie kan je niet in een tube stoppen.

IMG_1554

De Porefessional Pore Minimizing Make-up is veel vloeibaarder en zit in een tube die je kan inknijpen, waardoor het product uit de dunne opening aan de bovenkant komt. Hygiënischer, maar wel wat moeilijker om te doseren.

IMG_1556

De formule is heel waterig en daardoor voor sommigen misschien wat moeilijker om mee te werken, maar daar is een oplossing voor!

IMG_1559

Deze ‘pore-blurring sponge‘ is een onderdeel van de verpakking en krijg je er dus gewoon bij. Je kan deze gebruiken om de formule al deppend in je huid te werken, al weet ik niet hoe je deze elke keer goed schoon kan krijgen. Hij werkt in ieder geval wel oké.

IMG_1564

Hier heb ik de Boi-ing concealer op de blauwe ader op m’n pols aangebracht. De dekking is best goed!

IMG_1565

De Porefessional Pore Minimizing Make-up werkt matterend op de achterkant van mij hand – en dat voor een oppervlak dat normaal al mat is.

IMG_5267

Pre-concealer heeft mijn huid enkele oneffenheden maar vooral donkere plekken bij m’n wallen en aan de zijkant van mijn ogen. (Nog iemand die dit bij z’n buitenste ooghoeken heeft? So weird.)

IMG_5274

Hier heb ik enkel de Porefessional Pore Minimizing Make-Up gebruikt, en voor een alledaagse dag vind ik ‘m best oké. Er schijnen nog wat roodheden door en m’n wallen zijn niet compleet weg, maar mijn huid is inderdaad gematteerd en geëgaliseerd.

IMG_5281

Bijwerken deed ik verder nog met de Boi-ing Industrial Strength Concealer, waardoor kleine oneffenheden verder werden weggewerkt en vooral de verkleuringen bij m’n ogen minder opvielen. Not bad at all.

Prijzen & Verkrijgbaarheid

De Boi-ing Industral Strength concealer koop je in België onder andere bij Inno of online bij Douglas voor € 24,48. Same thing geldt voor de Porefessional Pore Minimizing Make-up, die je kan shoppen voor € 33,66 (15 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

 

One thought on “TRIED & TESTED: Benefit – Boi-ing Industrial Strength Concealer & the Porefessional Pore Minimizing Make-Up

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.