MASK MONDAY: GlamGlow – Gravitymud

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

55edbabb-50ae-473d-ad23-1bdb1d3b9ae8

Meet de Gravitymud Firming Treatment van GlamGlow, het paarse potje van het gamma dat belooft om je huid een firming boost te geven. Het mud-based masker verstevigt en verzorgt – en voor de gelegenheid zit er ook een handig kwastje bij. Woohoo!

f56fd907-d676-4c00-96c1-af40cf8c94f7

Het masker heeft een erg vloeibare textuur, waardoor ik bij het maken van deze foto bijna de helft van de formule op de grond gooide – yay, me! Gelukkig is dat niet gebeurd en kon ik met de bijgeleverde kwast het product superhandig en netjes aanbrengen, waardoor je hem makkelijk zowel plaatselijk als over je hele gezicht kan gebruiken.

0f4b72f8-b0ee-411f-8092-57d795ae983e

Ik ging voor de volledige look in metallic zilver. Gravitymud is een peel-off masker, wat betekent dat je het product in een (niet al te dunne) laag aanbrengt, het laat opdrogen en je het er vervolgens in één vlotte beweging volledig kan aftrekken. Afhankelijk van hoe dik je het masker aanbrengt, is het masker in 10-15 minuten volledig opgedroogd. Ik kan niet helemaal zeggen hoe strak mijn huid achteraf voelde, aangezien ik daar (fingers crossed) voorlopig nog geen problemen mee heb. Wél voelt mijn huid verzorgd en zacht, en vind ik dit een erg handig masker voor tussendoor. Aangezien je het niet hoeft af te wassen, kan je deze gewoon voor een aflevering Friends opsmeren en er rustig afhalen wanneer het product ‘uitgewerkt’ is. Netflix & chill 2.0, anyone?

Prijzen & verkrijgbaarheid

De Gravitymud Firming Treatment van GlamGlow koop je onder andere voor € 49,90 bij Ici Paris XL.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

8 thoughts on “MASK MONDAY: GlamGlow – Gravitymud

  1. Ik ben altijd super benieuwd geweest naar GlamGlow maskers, maar vind het best wel prijzig 😕. Maar volgens mij doet zo’n duur masker ook geen wonderen, of ben ik mis? 🙂

    Like

    1. Hangt er natuurlijk vanaf voor welk masker je gaat! Ik merk bij sommige producten dat de inverstering écht wel de moeite waard is, terwijl sommige van mijn favoriete skincareproducten sowieso drugstore zijn. When in doubt, ga zeker op zoek naar een sampleverpakking om te zien of het product voor jou werkt 🙂 x

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.