TRIED & TESTED: Estelle & Thild – Super Bioactive Repairing Oil Complex

Eerlijk is eerlijk: ik ben geen fan van olie op m’n gezicht. Maar soms kom je een exemplaar tegen dat fijn genoeg is om hem toch op te nemen in je beautyroutine. Enter het Super Bioactive Repairing Oil Complex van Estelle & Thild.

28602096_Unknown

Het organische skincaremerk Estelle & Thild – all the way from Stockholm – kan je bij ons gewoon gemakkelijk shoppen bij Planet Parfum. Het Zweedse label kreeg de namen van de twee dochters van founder Pernilla Rönnberg en focust zich op duurzame eco-friendly formules. Deze Bioactive Repairing Oil Complex belooft te herstellen én hij zou een anti-aging werking hebben. Count me in als stokoude 25-jarige.

28602144_Unknown.jpeg

Het serum bevat natuurlijk oliën en antioxidanten die tekenen van veroudering tegengaan en schade van UV-stralen tegengaat. Ik gebruik deze graag op koude dagen wanneer mijn huid droog en trekkerig aanvoelt of schilfertjes vertoont.

28602192_Unknown.jpeg

Het is een vette olie, en zoals de meeste formules, trekt dat niet razendsnel in. Ik merk dat het product sneller in mijn huid opgenomen wordt als ik nadien een luchtige nachtcrème smeer.

28602256_Unknown.jpeg

De olie heeft verder geen kleur of penetrante geur, maar is gewoon basic en natuurlijk. De vormgeving is mooi en ik hou wel van de Scandi-cool vibe.

28602304_Unknown

Mijn huid blijft gehydrateerd achter, met een gezonde glow die ‘s ochtends nog duidelijk te zien is – zonder vet te lijken, thank god. Ik blijf deze trouw gebruiken – niet elke dag, maar wel wanneer ik merk dat mijn huid er nood aan heeft.

Het Super Bioactive Repairing Oil Complex van Estelle & Thild shop je bij Planet Parfum voor € 54,90 (30 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

2 thoughts on “TRIED & TESTED: Estelle & Thild – Super Bioactive Repairing Oil Complex

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.