FRIDAY FAVOURITE: Dior – Crème de Rose

This one’s been a long time coming. Hoewel ik met liefde zwicht voor de bolletjes van EOS en de zachte formules van Korres, is mijn lievelingslippenbalsem er eentje van Dior.

IMG_9148 18-09-14-214

Meet de Crème de Rose – in full ‘Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm’ van Dior. Enkele jaren geleden waren YouTubers als Elle Fowler en Ingrid Nilsen (oh, the good old days) razend enthousiast over dit sophisticated potje van Dior. Als trouwe fan kocht ik deze zonder na te denken – en boy, it did not dissapoint.

De CDR zit in een prachtig wit rond potje (hetzelfde als dat van de iconische Creme Abricot, trouwens) –  elegant en klassevol zoals we dat van Dior gewend zijn – en dat voor een lippenbalsem. De formule met essentiële roosextracten en shea boter zou je lippen verzachten, plumpen en ze zo perfect voorbereiden op lipmake-up.

IMG_9154 18-09-17-124

Eerlijk is eerlijk: van dat plumpend effect heb ik nog nooit iets gemerkt. Maar holy moly, dit spul hydrateert als ’n malle. Mijn lippen zijn na één applicatie (het bestaat!) superzacht en klaar voor make-up, moest ik ’t willen. Bovendien zorgt de combinatie van textuur, geur en verpakking ervoor dat het aanbrengen echt een verwenmomentje is – keer en keer opnieuw.

Enige minpuntje? Het potje is niet altijd even handig en een stick zou wat hygiënischer zijn. Maar voor een merk als Dior dat m’n hart bij elke applicatie een sprongetje laat doen, zie ik dat graag door de vingers. (Sidenote: voor droge nagelriemen werkt hij ook prima, trouwens)

IMG_9159

De Crème de Rose van Dior shop je onder andere bij Dior voor 20 pond.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Advertenties

2 gedachten over “FRIDAY FAVOURITE: Dior – Crème de Rose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.