FRIDAY FAVOURITE: Dior – Crème de Rose

This one’s been a long time coming. Hoewel ik met liefde zwicht voor de bolletjes van EOS en de zachte formules van Korres, is mijn lievelingslippenbalsem er eentje van Dior.

IMG_9148 18-09-14-214

Meet de Crème de Rose – in full ‘Crème de Rose Smoothing Plumping Lip Balm’ van Dior. Enkele jaren geleden waren YouTubers als Elle Fowler en Ingrid Nilsen (oh, the good old days) razend enthousiast over dit sophisticated potje van Dior. Als trouwe fan kocht ik deze zonder na te denken – en boy, it did not dissapoint.

De CDR zit in een prachtig wit rond potje (hetzelfde als dat van de iconische Creme Abricot, trouwens) –  elegant en klassevol zoals we dat van Dior gewend zijn – en dat voor een lippenbalsem. De formule met essentiële roosextracten en shea boter zou je lippen verzachten, plumpen en ze zo perfect voorbereiden op lipmake-up.

IMG_9154 18-09-17-124

Eerlijk is eerlijk: van dat plumpend effect heb ik nog nooit iets gemerkt. Maar holy moly, dit spul hydrateert als ’n malle. Mijn lippen zijn na één applicatie (het bestaat!) superzacht en klaar voor make-up, moest ik ’t willen. Bovendien zorgt de combinatie van textuur, geur en verpakking ervoor dat het aanbrengen echt een verwenmomentje is – keer en keer opnieuw.

Enige minpuntje? Het potje is niet altijd even handig en een stick zou wat hygiënischer zijn. Maar voor een merk als Dior dat m’n hart bij elke applicatie een sprongetje laat doen, zie ik dat graag door de vingers. (Sidenote: voor droge nagelriemen werkt hij ook prima, trouwens)

IMG_9159

De Crème de Rose van Dior shop je onder andere bij Dior voor 20 pond.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

2 thoughts on “FRIDAY FAVOURITE: Dior – Crème de Rose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.