OPGEMAAKT: februari ’18

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in februari.

28873568_Unknown

Er zijn zo’n producten die je effectief met pijn in het hart opgebruikt en deze La Roche-Posay Hydraphase Intense Légère is er daar één van. Deze hydraterende verzorging is fris en soepel van textuur en laat mijn huid verzorgd achter zonder dat daarbij agressieve ingrediënten of sterke parfums aan te pas komen. Een andere reden waarom ik deze tegenwoordig tot één van m’n favorieten reken, is het gebruiksgemak. De handige en hygiënische pompverpakking is ideaal voor wanneer je jezelf in een luie bui moet verplichten om toch nog snel even te smeren.

28873632_Unknown

Om in het Franse skincare thema te blijven: de Nuxe Rêve de Miel lippenbalsem is even bekend als ‘ie goed is. Ik gebruikte deze twee jaar geleden elke avond voor ’t slapengaan en dat werkte perfect. Tijdens het verhuizen is deze kwijt geraakt, en ik vond hem pas terug. Helaas is de balsem hard en korrelig geworden, en daarom heb ik beslist hem niet meer te gebruiken. Zonde, want door de zuinige formule was er amper iets uit.

28873648_Unknown

De opgemaakt is short but sweet deze maand, want we eindigen alweer met twee klassiekers: de Dove Original deodorant die ik keer en keer opnieuw koop, en droogshampoo van Batiste in één van mijn favoriete geuren, ‘Cherry’.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

2 gedachten over “OPGEMAAKT: februari ’18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.