TRIED & TESTED: Sleek – Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette

Hello, glow! Sleek is tegenwoordig the place to be voor handige highlighterpaletten aan een vriendelijk prijsje. Waar ik eerder al het Distorted Dreams Highlighting Palette probeerde, is vandaag het zwoele Cleopatra’s Kiss Highlighting palette aan de beurt.

28607120_Unknown

Het Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting palette glanst zowel vanbinnen als vanbuiten: de sleek (hehe) goudkleurige verpakking straalt je tegemoet.

28607328_Unknown

Het palette bevat vier highlighters – twee in poedervorm en twee met een crèmeformule – en zou zowel geschikt zijn voor gezicht als lichaam. Multifunctioneel: niet slecht. Er staan gebruiksaanwijzingen op de kartonnen verpakking, maar die volg je natuurlijk in de mate die je zelf wilt – van stap voor stap tot not at all.

28607376_Unknown

Sphinx‘, de poederhighlighter linksboven, wordt aangeraden voor het wenkbrauwbot. Rechterbuurman en eerste crèmeformule ‘Delta‘ zou goed zijn om je neus te highlighten. Crème numèro deux ‘Dynasty‘ linksonder zou mooi zijn om je jukbeenderen op te lichten, terwijl poederhighlighter ‘Goddess‘ je cupidoboogje geweldig zou sieren.

28607552_Unknown

Swatches

De swatches van zowel de poederformules als de crèmeformules zijn goed: fijn pigment, goede dekking én een serieuze glow.

IMG_5287

Ik gebruikte verschillende highlighters op m’n wenkbrauwbot, jukbeenderen en cupidoboogje, en van veraf is daar (in’t mooie winterse licht van België) niet veel van te zien.

collage

Maar als je dichterbij gaat kijken, zijn de highlighters wel degelijk goed te zien. Iets dat me pas opviel tijdens het aanbrengen, was dat de highlighters redelijk chunky zijn en niet zo fijngemalen als ik gewend ben. Ik geef zelf de voorkeur aan iets minder groffe formules, omdat ik die natuurlijker vind staan. Ik kan me bij deze wel voorstellen dat hij goed werkt op je lichaam, omdat het bij grotere oppervlakken ongetwijfeld meer in verhouding zou zijn.

28607424_Unknown

Prijzen & verkrijgbaarheid

Sleek koop je tegenwoordig onder andere bij Di – snel, betrouwbaar en makkelijk. Het Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting palette, de opvolger van het iconische Solstice palette, heeft een adviesprijs van € 13,99.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

Advertenties

3 gedachten over “TRIED & TESTED: Sleek – Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.