BRAND FOCUS: Glossier

It’s been a while sinds de laatste Brand Focus (hallo, Biolage!), maar van deze kregen jullie eerder al enkele sneak peeks. Tijdens mijn reis naar New York City in november ging ik langs bij Glossier – het innovatieve beautymerk van Emily Weiss, CEO & founder van Into The Gloss, dat in recordtempo een cult status behaalde.

IMG_6032

Meet the little pink pouch, ofte de standaardverpakking die je ontvangt wanneer je bij Glossier shopt. Wat mij betreft een leuke toevoeging aan de Glossier-ervaring – én je kan’m hergebruiken. But let’s dive in.

IMG_6039

Van deze Moisturzing Moon Mask konden jullie eerder al een uitgebreide review lezen in deze Mask Monday. In short: deze smeuïge witte crème zou je huid in no-time van hydratatie voorzien.

IMG_6042

Pluspuntje: ’t is niet zomaar een witte pot. Hoewel de meeste verpakkingen heel sleek en clean zijn, is er ook regelmatig een meer fleurige toets te vinden.

NZUs5

Hét product dat op menig beautylover z’n verlanglijstje staat: de Boy Brow. Ik kocht deze grooming pommade in de kleur ‘Blond’, die ondanks z’n naam toch wel wat kleur en pigment afgeeft. De getinte wenkbrauwgel is qua concept vergelijkbaar met m’n topfavoriet van Catrice.

IMG_6048

Alleen heeft deze een véél kleiner borsteltje, waardoor je preciezer te werk zou kunnen gaan. Ik moet met deze wel wat oppassen dat ‘ie niet teveel product in één applicatie afgeeft, want dat geeft geen natuurlijk resultaat. Wanneer je voorzichtig te werk gaat, loopt het wel gewoon goed.

IMG_5349

De kleur vind ik precies goed: als semi not-so-natural-blonde vind ik dit echt een goede match. Moest je echt heel lichte lokken hebben, weet ik niet zeker of deze geschikt is. Dan kan je wel de ‘Clear’ variant kopen, maar die vult je wenkbrauwen natuurlijk niet echt op. Je kan deze ook kopen in ‘Brown’ en ‘Black’.

XleXk

Verder kocht ik de Haloscope highlighter in ‘Quartz’. Deze stick belooft een dewy effect dat je huid natuurlijk oplicht.

IMG_6052

’t Is echt een stevige formule die je makkelijk met je vingertippen in je huid kan werken. Ik dep deze enkel op m’n jukbeenderen – al zou je hem met een kwastje ook bv. onder de wenkbrauw kunnen aanbrengen. Ik zou bij deze wel een beetje oppassen als je een hele vette huid hebt: hij is best vettig en dat zou een tegendraads effect kunnen hebben.

28608944_Unknown

Wel mooi: het supernatuurlijk effect dat je makkelijk kan opbouwen. Ik ben fan!

IMG_6064

Ik kreeg deze mini van Glossier You, het eerste en enige parfum van het merk. Ondertussen bestaat deze ook in een mini solid perfume variant.

IMG_6067

En een leuke final touch: je krijgt zelfs een stickervel mee naar huis, zodat je de Glossier love old school kan verspreiden.

Minder leuk: Glossier is voorlopig niet makkelijk te verkrijgen. Je kan de producten IRL vinden in de flagship store in New York City, en online bestellen kan je enkel vanaf Amerika, Canada en sinds kort the U.K.. Helaas nog geen international shipping, but a girl can dream. ‘t Is duimen dat het er snel van komt, want yours truly wilt de nieuwe Solution maar al te graag proberen.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

11 thoughts on “BRAND FOCUS: Glossier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.