MASK MONDAY: Dior – Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask

Ik verwen/onderhoud mijn huid graag (minstens!) wekelijks met een goed gezichtsmasker. Meestal op zondag, maar aangezien ik van alliteraties hou (valt ’t op?) en ik zo meer tijd heb om een review te schrijven, wordt dit eeeeen… Mask Monday.

28604784_Unknown

Het Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask van Dior is ontworpen om je huid een snelle maar effectieve boost te geven, met een gezonde glow als gevolg. De formule werkt als een lichte peeling, terwijl de fijne abrikoosdeeltjes scrubbend werken.

28604928_Unknown

Het masker zit in een mooie, klassieke pot die je – zoals we van Dior gewend zijn – met trots neerzet in de badkamer. Al is’t maar als decoratie! Toegegeven: een tube of pompflacon zou hygiënische geweest zijn.

28605040_Unknown

Het masker heeft een fel, abrikooskleurig tintje dat je niet terugziet op de huid. De formule is – zoals de naam al verklapt – jelly, maar best zuinig in gebruik: a little goes a long way. De geur is superfris, net zoals bij de andere Hydra Life producten van Dior.

IMG_9445

Ik breng het product in een dunne laag aan en laat het daarna de aanbevolen drie minuten zijn werk doen. In die tijd wordt mijn huid warm, maar niet op een brandende manier. Je voelt de peeling z’n werk doen, zonder de huid te irriteren. Afspoelen doe je best al scrubbend, zodat je ook dat voordeel van het masker ten volle benut.

28604864_Unknown

Bij regelmatig gebruik merk ik bij deze dat m’n huid frisser en egaler oogt, al merk je dat niet vanaf de eerste applicatie. Eentje om met regelmaat op te nemen in je routine, dus!

Het Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask van Dior koop je onder andere bij Ici Paris XL voor € 51,90 (50 ml).

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “MASK MONDAY: Dior – Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.