OPGEMAAKT: januari ’18

Ik probeer elke maand een hoop producten – some bad, some good, some good enough om volledig op te gebruiken. Deze beauties maakte ik op in januari. Van 2018, hallokes!

IMG_5332

Batiste Dry Shampoo

Zowel ‘Blush‘, ‘Bare‘ en een mini ‘Cherry‘ gingen er deze maand vlotjes door. ‘Bare’ had ik nog niet eerder geprobeerd, en om een of andere reden dacht ik dat deze onzichtbaar in je haar zou zijn en dus zou afwijken van de gewone formule. Blijkbaar betekende het gewoon dat ‘ie geen geur had, haha. Was in ieder geval even fijn als de andere varianten.

IMG_5334

Di Ladies Luna Dreamy Douche Crème

Deze nieuwkomer in de Ladies-range is exclusief verkrijgbaar bij Di. ‘Luna’ bevat noten van tiaré en kokos, verwerkt in een smeuïge crèmeformule die de huid grondig maar zacht reinigt.

Rituals The Ritual of Ayurveda Shower Foam

Deze douche foam was heerlijk – as always bij Rituals. Ik gebruik hun producten ‘t liefst elke dag, al was deze wel vrij snel op. Een beetje te enthousiast gebruikt, probably

Dove Original deodorant

Deze verzorgende formule houdt m’n oksels droog en fris op gewone werkdagen. Ondertussen al meerdere back-ups gekocht (thanks, bonusdeals bij de Appie).

IMG_5337

Aussi Take The Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment

Love. Love. Love. de shampoos & conditioners van Aussie. Heerlijke geur, nog betere formules. En die verpakking is zoooo handig. Deze kocht ik met 35% korting in een Nederlandse Albert Heijn, waar het merk wel makkelijk verkrijgbaar is. Get your shit together, België.

OGX Renewing Argan Oil of Morocco Shampoo

Ik maakte deze shampoo van OGX op. Volledige review is hier te vinden!

Kérastase Soleil Masque UV Défense Active Filtre Photo-Dégense

Haarmaskers van Kérastase zijn – wat mij betreft – één van de betere haarverzorgingsproducten out there. Deze met UV-filter beschermt je haar tegen schade die veroorzaakt wordt door blootstelling aan de zon. Momenteel niet meteen nodig, desondanks werkte deze ook bij vriestemperaturen superfijn.

IMG_5338

Bath & Body Works Gentle Foaming Hand Soap

De linkse pikte ik op in Milaan, de andere nam ik mee uit New York City. Beide met liefde gebruikt! Deze handzepen komen als een luchtige mousse uit de pompflacon en de geur blijft best lang hangen op je handen. Met parfums als ‘Peach Bellini‘ en ‘A Thousand Wishes‘ vond ik dat helemaal niet erg.

IMG_5341

Bourjois Volume Reveal Mascara

Deze mascara is sinds kort een vaste waarde in m’n favorietenlijstje. Wie meer wilt weten waarom ik ondertussen al twee van deze mascara’s heb versleten, kan hier terecht voor de volledige review. Oh, en uit enthousiasme schreef ik ook een tweede post. ‘Nough said.

Yves Rocher Pure Calmille dagcrème

Deze dagcrème is echt één van mijn all-time favorieten. Meerdere keren kocht ik deze al opnieuw, en ondertussen heb ik al twee back-ups klaarliggen. Kan niet meer zonder – en zou het ook niet willen. En dat voor minder dan vijf euro, trouwens!

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

6 thoughts on “OPGEMAAKT: januari ’18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.