TRIED & TESTED: Nivea – Body Mousse 48H

Nivea is goed bezig om steeds meer innovatieve beautyproducten op de markt te brengen – naast micellaire shampoos en een 1 Minute Urban Detox Mask komt het iconisch merk nu met splinternieuwe Body Mousses op de proppen.

IMG_5132

Zo fluffy als de meest fluffy body butter ook mag zijn, hij zal niet in de buurt komen van de luchtigheid van de nieuwe Nivea Body Mousse. De sprayflacons (vergelijkbaar met die van een deo, tot je de dop bekijkt) bevatten hydratatie zoals je die nog nooit gezien hebt.

IMG_5136

De luchtige mousse belooft je huid te verwennen met een formule die tot 48u lang intens zou hydrateren. De textuur zou donzig zijn, niet plakkerig aanvoelen meteen intrekken. Sounds like a plan, Nivea.

IMG_5139

Deze variant, verrijkt met verzorgend serum, zou ideaal zijn voor de droge huid. De geur is klassiek en Nivea-achtig. Right up my alley!

IMG_5142

Daarnaast is er ook een variant voor de extra droge huid, verrijkt met datzelfde verzorgend serum. Eerlijk: ik merk niet veel verschil tussen de varianten – mijn huid is met beiden even blij.

IMG_5146

De dop is makkelijk om te doseren, al is het even aanvoelen hoeveel je precies nodig hebt. De eerste keren pakte ik steeds teveel, waardoor de formule wél plakkerig aanvoelde. Bij een kleine hoeveelheid is dat niet het geval, al trekt het product wel niet snel genoeg in om meteen je skinny jeans aan te trekken (I’ve tried).

IMG_5155

De mousse is licht en hij kraakt een beetje wanneer je hem uitsmeert – je hoort de luchtbelletjes bijna verdwijnen in je huid. Ik vind het fijn! Smeert goed, doet z’n ding, en de consistentie maakt er leuke hebbedingetjes van, die je maar al te graag cadeau geeft (of krijgt). Naast deze versies heeft Nivea ook een roze en een groene versie uitgebracht, die dankzij thee-extracten en parfums van frambozen en komkommer ook die smeersessies tot een verwenmomentje zal transformeren.

De innovatieve Nivea Body Mousse kan je onder andere kopen bij Kruidvat voor € 5,99 (200 ml) of online via bol.com.

Nog beter op de hoogte blijven van all things himartine.com? Join the fun en like de bijhorende Facebookpagina. Pinky promise dat ik je tijdlijn niet compleet zal volspammen.

Until next time,

Martine

Lees ook:

Deze review bevat gekregen producten. My humble opinion is, natuurlijk, gewoon die van mezelf.

4 thoughts on “TRIED & TESTED: Nivea – Body Mousse 48H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.